2012. szeptember 22., szombat 10:37

Molnár Dani három hét formába hozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Daniról elmondható, egyértelműen rengeteget javult az utóbbi három hétben.
Az alapozás végén a testsúlya 130 kg volt, jelenleg 120 kg, ami még a 191 cm-es magasságához is jónak mondható.
Úgy látszik, komolyra veszi a felkészülést, aminek örülök, mert ő nem az a fogcsikargatva is végig csinálom típus.
Szerencséjére erre nincs is szüksége, egy mérsékelt diétától is szépen alakul.
Dani első versenye a Bodysport Kupa lesz, a Pro Nutrition Grand Prixt némi gondolkodás után lemondta, ezen felül a Fit Parádén, és a Superbodyn biztosan indul.

A versenysúlyát 110 kg körül tippelem, ami szerintem még az ő magasságával is meggyőző lesz, főleg az újonc és tehetség kutató kategóriákban.
Dani a Fit Parádén és a Bodysport Kupán valószínű több kategóriában is indul, úgy van vele, ha már felkészült, szeretné a teljes mezőnyben felmérnie magát.

Dani arányai sokat javultak, itt elsősorban a lábaira gondolok, jelenleg a definíciója még csak felületi, nem elég mély, de még van hátra 3 hét, ami erről az alapról bőven elég a versenyforma eléréséhez.

Nemzetközi porondra csak akkor lép, ha a hazai versenyei jól sikerülnek, első sorban az N.A.C. és a W.A.B.B.A. Szövetség jöhet szóba, mint lehetséges alternatíva.

Erős mezőny várható, mind a tehetség kutatón, mind a nyílt szabadidős versenyen a Bodysport Kupán, klubbon belül is két erős ellenfele lesz Simon Attila, és Rácz Balázs személyében.

Éppen ezért nem elég csak az adottságokra hagyatkozni, az lesz a nyerő, aki ehhez a legtöbbet hajlandó hozzátenni, és megpróbál maximumot nyújtani.
Dani nem áll rosszul, remélem kihozza magából a maximumot.
Dani felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1126 alkalommal