2012. december 17., hétfő 12:04

Interjú az N.A.C. Universumon résztvevő versenyzőkkel: Kalocsai Krisztián

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Kalocsai Krisztián, művésznevén O.G. Duck, a Hip Hop Boyz énekese, ismert és elismert pop zenész egy éve foglalkozik versenyszerű testépítéssel.
O.G. nagyon szereti a testépítést, személyi edzéseket is vállal, a zene mellett ez a másik nagy szerelme, az edzőteremben végzett munka nem kín a számára, jól érzi magát ebben a közegben.
O.G. az N.A.C. Universumon egyéniben, illetőleg Novák Viktóriával párosban is indult, sajnos O.G. különböző körülmények miatt nem tudott 100%-os formát hozni, de erről inkább nyilatkozzék ő maga.
Íme, a vele készült interjú.
B.S.
Milyen versenyeken indultál, melyik eredmény volt számodra a legértékesebb?
O.G.D.

Az idei tavaszi szezonban fogtam bele a versenyzésbe. 37 évvel a hátam mögött nem kis feladatra vállalkoztam, de a kihívásnak élek. Első versenyem a Bodysport Kupa volt, melyen 18 főből 5. lettem, olyan emberektől legyőzötten, mint pl. Bohos Kornél.

B.S.
 Hogyan értékeled az őszi teljesítményed?
O.G.D.
Sajnos a sok jó élmény ellenére az őszi teljesítményem éppen, hogy hozta a vállalható szintet.
Bár ebben a sportban is csak az eredmény számít a kifogás nem, azért elárulom, hogy a tavaszi idénnyel ellentétben most nem a versenyzés volt az első helyen, magánéleti problémák és egy nagy üzleti feladat megoldása mellett, valamint a Hip Hop Boyz legújabb lemezére készülve saját felkészülésem mellett még besegítettem Novák Viktória felkészülésébe is.
Így utólag leírva eleve halva-született próbálkozásnak hangzik saját versenyzésem, de még ha időközben ezt be is láttam, én az vagyok aki a vesztes meccseket is lejátssza, mert abból is csak tanulok és erőt merítek a jövőre nézve.

B.S.
 Melyik versenyen érezted magad a legjobban, és miért?
O.G.D.
Legprofibb szervezés és igazi habzsi-dőzsi a Romániában rendezett Pro Nutrition versenyen volt.
 Az őszi Bodysporton szégyelltem magam a felkészülésem hiányosságai (DIÉTA) miatt, viszont büszke voltam N. Viktória első eredményére, hiszen ő az első „tanítványom’, aki eredményt ért el, bár nevezném inkább vastestvérnek, hiszen őt tanítani már nem kell, maximum többet tudtam kihozni belőle, mint egyedül lett volna képes.

B.S.
 Volt e olyan pont a felkészülésedben, amikor úgy érezted, eleged van, és nem bírod tovább?
O.G.D.
Nap, mint nap. Amikor a diéta fáradalmait a napi problémáid még nehezebbé teszik és viszont. Volt egy nagyon komoly veszekedésem a feleségemmel, ezen elúszott egy versenyem, elpattant egy húr és bánatomban bezabáltam. Persze a legrosszabbkor. De akkor is elmentem, mert mesteremet Vida Zoltánt nem hagyom cserben és ha megígértem, én ott leszek. A becsület fontosabb, mint a nyereség.

B.S.
Melyik verseny volt a legnehezebb, legszínvonalasabb, amin idén indultál?
O.G.D.
Az őszi idény 3-mas bónuszszorzót kapott a tavaszhoz képest.
 Minden verseny nagyon kemény volt, nagyon erős mezőnnyel. Nagy meglepetésekkel, néha úgy érezve kevés vagyok ehhez..
Romániában Molnár Peti, nagy példaképem például nem tudott nyerni – kvázi nem volt gyenge a felhozatal.
A szervezés talán itt volt a legprofibb, még azt is megkockáztatom, hogy verte a NAC Universe Világbajnokságot. A verseny utáni fogadás pedig az idény legjobbja volt.

B.S.
Elégedett vagy az eredményekkel amit elértél?
O.G.D.
Nem. És egészen addig, amíg dobogóra nem állok illetve azt nem tudom mondani, 100%-os vagyok, addig nem leszek elégedett. Hiszen maximalista vagyok, ez visz előre. Aki elégedett, az megtette az első lépcsőt, csak rossz irányba.

B.S.
Mik a jövőre néző terveid?
O.G.D.
Első projekt a Hip Hop Boyz illetve üzleti vállalkozásom. Edzem és edzősködöm tovább a Vida Fitnessben. Ha tervezhetően alkalmasak a körülmények, anyagilag és időben megoldható, akkor ismét indulok versenyen, de cél már nem a tapasztalatszerzés lesz. Most, ha elindulok az azért lesz, hogy győzzek, hogy végre méltóan viselhessem A Magyarország Legizmosabb Popzenésze Címet. Még egy cím szerepel valahol távol az álmaimban – Mr. O. G. Universe Duck.

B.S.
Köszönjük az interjút! További sikereket kívánunk a sportban és a magánéletben egyaránt!
Vida Zoltán
Megjelent: 973 alkalommal