2013. szeptember 28., szombat 11:44

Felkészülés a Bodysport Kupára: Budai Szilvia

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Budai Szilvia élete első versenyére készül.
Remek helyen kezdett komolyabban edzeni, a Fitnesz Vitál klubban Baski Sándor foglalkozott vele, egészen elképesztő eredménnyel.
Mikor Molnár Miklós barátom átküldte Szilviről a képeket, azt gondoltam, ez valami tréfa, ha nem Mikiről lenne szó, nem hittem volna el, hogy a képeken szereplő hölgy egy azon személy.
Szilvia bár élete első versenyére készül, mégis a nyílt szabadidős versenyen indul a Bodysport Kupán, lévén a Tehetség Kutató Kupán nincs fitnesz figure kategória.

Szilvi nagyon izmos, a képek alapján az arányai is rendben vannak, bár a lábai nem láthatók, nyilván nem akart lepózolni a tápkieg boltban, ahol a képek készültek.
Miklós elmondása szerint Szilvin még 2 kg van a figure kategória súlyhatáráig, de szerinte ez nem fog problémát jelenteni.
Szilvi jelenleg 64 kg, a versenyre pedig 62 kg-ot kell hoznia.

Az edzést 7 éve kezdte el, akkor még csak a súlyfeleslegtől való megszabadulás céljából.
Majd egy évvel ezelőtt a Fitnesz Vitálban kezdett edzeni, ahol Baski Sándor segítségével komoly edzésbe kezdett, nagyon jól reagált az edzésre, és hihetetlen mértékben átalakult a fizikuma.
Némi rábeszélés után úgy döntött, kipróbálja a versenyzést, egyenlőre csak a Bodysport Kupán indul, de aztán ki tudja, hátha megtetszik neki ez a sajátos világ, és végig versenyzi az őszi idényt.
Szilvinek és edzőjének egyaránt gratulálok, remek munkát végeztek mind a ketten.
Egy hét múlva, a Bodysport Kupán kiderül, ez a remek forma mire lesz elég.
Vida Zoltán
Megjelent: 1212 alkalommal