2013. október 01., kedd 12:52

Felkészülés a Bodysport Kupára: Pintér Szabina

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A győri amazon néhány hete zuhant a K.O. Gym kínzó eszközei közé, miután megelégelte egy arisztokratáknak és sznoboknak megteremtett fitneszterem miliőjét, mely saját vallomása szerint nem a fejlődés eszméjére, hanem sokkal inkább üzleti megfontolásból létesült.
Szabina korábban már kacérkodott a versenyzés gondolatával, de a diéta kemény héjába hamar beletört a bicskája.
Fogadkozik, hogy ezúttal más felfogással rugaszkodik neki, és a tények egyelőre őt igazolják, bár fájó igazsághoz tartózik, hogy a zaftosa még hátra van.

A Krisztusi kálvária még csak ezután kezdődik.
A „Múmia Hárem” legújabb reménysége szombaton, /okt.6-án/ a Bodysport Tehetségkutató Kupa  Fitness Modell 165 cm alatti kategóriában debütál, tehát élete első szereplésével néz farkasszemet Szentendrén, a Pest Megyei Művelődési Központban.

Nem kell külön kihangsúlyozni, hogy ilyen esetekben micsoda izgalmakat él át az ifjú hölgy, aki ha komolyan nekifeszül a jövőben, komoly perspektívák elé nézhet.
További tervezett versenyek: KRIKO Regionális Bajnokság, Fit Parádé, Szabadság Kupa, és amire még marad energiája, na meg az a csúnya, de elengedhetetlen eszköze, azaz pénze.

Szabina látványos metamorfózison ment át a mindössze néhány hét alatt, amióta véresen komolyan veszi a versenyfelkészülést.
Combjai és popsija feszesebbé, kerekebbé váltak, háta szélesedik, vállai gömbölyödnek.

Bájos arcvonásai talán strukturális adottságait is túllicitálják, és ez a sajátos báj nemcsak a férfitársadalmat ragadja magával, de a fotóművészeknek is szemet szúr.
Karizmai még csiszolatlanok, sima hasfala, és csípője még fedett, és összességében kell még „szárítani” az izomzatán, de az idő szorításában mindössze ennyit sikerült kipréselnünk a sötét hajú amazonból. No persze a későbbi versenyek során minden bizonnyal sikerül még korrigálni, finomítani Szabina muszkliján.
Mindenesetre startnak a Bodysport Kupa bevetésére kell összpontosítanunk. A többi majd menet közben kiforrja magát.
„múmia”
Megjelent: 1312 alkalommal