2013. október 08., kedd 12:22

Bodysport Kupa,ahogy én láttam

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Minden megítélés szubjektív, és jól tudom, csak azok elégedettek, akik nyertek, de csak 18 kategória volt, és 110 induló, így nyilván nem mindenki ért egyet azzal, hogy szerintem sikeres verseny volt.
Mindent megtettünk, hogy minden gördülékenyen menjen, nagyon részletes verseny kiírást készítettem, amit kihelyeztünk a bemelegítő helyiségbe, és az aulába is, hogy a versenyzők követni tudják a versenyt.
Sajnos már a regisztrációnál szembesültem a ténnyel, sok versenyző el sem olvasta a kiírást, és a helyszínen döntötte el, milyen kategóriában versenyez.
Szerencsére ez a színvonalon nem látszott, szinte nem volt félig felkészült versenyző, már a Tehetség Kutató Kupán egészen elképesztő fizikumokat láttam.

Szerencsére nagyon erős az utánpótlás, bőven van tehetséges versenyző, aki pár éven belül a nyílt kategóriákban is sikeres lehet.

Egyre több versenyző érkezik hozzánk a határon túlról, Szlovákiából, és Romániából is érkeztek versenyzők.
A Nemzetközi Nyílt Szabadidős Versenyen némely kategóriában világbajnoki színvonal volt, a bíróknak nagyon oda kellett figyelni a végső sorrend eldöntésénél.

Volt olyan kategória, ahol alakulhatott volna másként az eredmény, kis különbségek döntöttek, de egy bizonyos, a végeredményeket senki nem akarta semmilyen irányba befolyásolni, a bírók ma így döntöttek, ezt el kell fogadni, aki erre képtelen, ne lépjen színpadra.

Néhány versenyző nagyon jó benyomást tett rám, nekik feltétlen érdemes lenne kilépni a nemzetközi porondra is, mert bennük van a jó eredmény lehetősége.

Nem sorolom fel őket név szerint, de minden kategóriából az első 3-4 helyezett nemzetközi szinten is megállná a helyét, tehát nekik érdemes lenne elgondolkodniuk az N.A.C. Universumon való induláson.
Az ezzel kapcsolatos információkat hamarosan felteszem a www. bodysport.hu weboldalra.
Minden versenyzőnek gratulálok!
Vida Zoltán
Megjelent: 197 alkalommal