2013. október 10., csütörtök 22:45

Hercules Trófea, Nagyvárad október 12, szombat

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Közel negyven éve indult útjára először ez a nagy hagyományokra visszatekintő nemzetközi testépítő és /újabban!/ Fitness Modell és Bodyfitness –a Figure megfelelője-/ SZÖVETSÉGEKTŐL FÜGGETLEN! szabadidős verseny.
Azóta megszakítás nélkül, minden évben megrendezik, és a verseny mentora és főszervezője Lucus Iosif professzor úr karöltve a rendezvény többi szervezőjével Nagy Jánossal, Papik Józseffel… mindent megtesznek, hogy a versenyző és a nagyérdemű jól érezze magát. Dinamikus, pörgős, családias hangvételű verseny, pártatlan ítélethozatal jellemzi, és a sportolók közötti barátság megerősítésére hívatott.
A külföldi versenyzőknek teljes ingyenes ellátást biztosítanak a szervezők: két éjszakára szállást, étkeztetés, amelyet megspékelnek egy hamisítatlan erdélyi gasztronómiával dúsított záróbankettel, Nevezés díj nincs, és a belépés is díjtalan. Ennél többet elvárni sem lehet!

Akár csak az elmúlt években, idén is ütőképes magyar csapat érkezik a Körös menti városba úgy a férfi mint a női kategóriákban. Íme a különítmény (akik eddig jelezték indulási szándékukat):

Modell:
 Iga Judit
Bán Vivien
Tóth Jennifer

Bodyfitness:
Hajdrik Mária
Herczog Erzsébet

Női Testépítés:
 Fekete Dóra
Palecián Judit

Masters testépítés:
 Ambruzs Sándor /a katasztrófa ember, aki mindent túlél/
Dénes József

Testépítés:
-70kg
Hatvani Illés
Lénárd Lajos

-75kg
Biró Szabolcs

-80kg
Tira Róbert
Krucsai József
Vörös Balázs

90kg
 Földvári Attila
Amennyiben valakit kihagytam a csapatból elnézést kérek tőle, de nincs minden indulóról információm. Azt azonban megígérem, hogy a versenybeszámoló eredménylistájáról senki nem marad ki.
Érdeklődni a csapatvezetőnél Lakatos Mihálynál  06 20 956 96 00, és Nagy Jánosnál  00 40 732 71 83 21, vagy  00 40 744 25 96 43 a helyi szervezőnél lehet, ők minden információt megadnak azoknak, akik most szánnák rá magukat a versenyen való indulásra.
Reméljük, hogy a magyar hegemónia idén sem törik meg, és „rossz” szokásunkhoz híven ezúttal is elhozzuk az abszolút győzelmi trófeát, ahogy azt az elmúlt évek során töretlenül és „könyörtelenül” megtettük.

„múmia”
Megjelent: 257 alkalommal