2013. november 18., hétfő 11:03

Sikeres magyar szereplés a W.B.P.F. Világbajnokságon!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ahogy vártam, remekül szerepeltek a magyar sportolók s W.B.P.F. Világbajnokságon!
Külön öröm számomra, hogy a sikeres versenyzők jelentős része az N.A.C. Universumon is indul, erősítve a magyar csapatot.
Sajnos hivatalos eredménylistát még nem láttam, így ezt nem is tudom közölni.
Nézzék el nekem, hogy elsősorban azokat a versenyzőket kísértem figyelemmel, akik az N.A.C. Universumon is indulnak.

Sipőcz Etu második, Nagy Bettina első lett a sportmodell kategóriában, ők mind a ketten indulnak az Universumon is, a fitness shape kategóriában.

Kökény Béla második lett +100 kg, az Universumon 172 cm alatti kategóriában indul, véleményem szerint győzelmi eséllyel.

Szalma Attila szerepléséről nincs információm, de a közölt képek alapján remek formában van, és szerintem az Universumig ez még tovább javul majd.

Sajnos magánéleti problémák miatt nem tudtam személyesen ott lenni a versenyen, amit nagyon sajnálok, de a vélemények, és a képek alapján kijelenthető, sikeres verseny volt, sok hazai éremmel és győzelemmel.
A verseny megszervezésében óriási érdemei vannak Buranits Ildikónak, akinek szereznék gratulálni, rengeteget dolgozott, és remek munkát végzett.
Szintén gratulálok az összes versenyzőnek, aki részt vett ezen a színvonalas versenyen, és az összes edzőnek, akik a versenyzőket felkészítették.
Hivatalos eredmények hamarosan.
Vida Zoltán
Megjelent: 200 alkalommal