2014. április 13., vasárnap 22:46

Felkészülés a Bodysport Kupára: Belánszki Mónika, Gulyás László négy héttel a verseny előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A Fitness Vitál versenyzői mindig nagyon felkészültek, és mindig beleszólnak a dobogós helyezések sorsába.
Belánszki Mónika teljesen kezdő, élete első versenyére készül, a Bodysport Tehetség Kutató Kupán indul, a fitnesz modell kategóriában.
Gulyás László viszont rutinos versenyző, a tavalyi Bodysport Kupa győztese, Laci a masters 40 feletti kategóriában indul, és természetesen nyerni szeretne.

Belánszki Mónika a Fitness Vitál versenyzője, 32 éves, alig egy éve edz, első versenye a tervezett versenye a Bodysport Kupa, itt szeretne minél jobb helyezést elérni, a többi verseny az itt elért eredmény függvénye.
Két gyermek édesanyja, a Fitness Vitál Klubban Dudok Csaba, és Molnár Miklós segítségével készült, szerintem eredményesen.

Gulyás Laci már számtalan masters versenyen bizonyított, több nemzetközi szövetség versenyein is előkelő helyezést ért el.

Többek közt az N.A.C.-nál is, ahol az N.A.C. Universumon az előkelő hatodik helyen végzett, abszolútban, hiszen az N.A.C.-nál nincsenek súlycsoportok a masters kategóriákban, ez tovább növeli az eredmény értékét, hiszen Laci akkor mindössze 78 kg versenysúllyal versenyzett, és utasított maga mögé 100 kg feletti testépítőket.

Laci nem fordít különösebb gondot a diétára, nem hízékony típus, igazában csak az utolsó egy hétben figyel a táplálkozásra, a felkészülés végén sokat szaunázik, és figyel a folyadék bevitelre is.
A módszere elég egyéni, de nála hatásos, bár másnak jó szívvel nem ajánlanám.
Laci nagyon fanatikus, következetes a maga módszeréhez, és nem ismer lehetetlent.
Egy hét alatt hihetetlen változásra képes, mindig képes beleszólni a dobogós helyezések sorsába.
Reméljük, Laci és Móni kihozzák magukból a maximumot, és képességeiknek megfelelő helyen végeznek a versenyen.
Vida Zoltán
Megjelent: 1057 alkalommal