2014. április 14., hétfő 11:39

Füzi Krisztina egy héttel a Frey Classic előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A győri amazon alaposan összekapta magát az őszi versenyidény után, és bebizonyította, hogy kellő akaraterővel, sport iránti alázattal, bizony óriásit lehet alakulni, ami az ő esetében egyébként nem oly nehéz, hiszen rendkívüli adottságokkal áldották meg az Égiek.
Csak annyi a tennivalója, hogy ezt kamatoztassa, ami persze igényel még munkát és nem is keveset.
Most kezd ráérezni igazán az edzések, és a diéta értelmének súlyára.

Első megmérettetése a Frey Classic melyet a következő hét végén (ápr.19-én) rendeznek a németországi Koblenzben.
Kriszti ide nyilván nem csúcsformában érkezik azt a WBPF Eb, illetve a NAC Vb-re időzíti, de 85% körüli formát mindenképpen felvonultat ami az ő esetében több mint reményteli, hogy lehetőleg valahol az élvonalban fejezze be a versenyt.

Alig egy éve versenyez, de máris rutinos sportolónak mondható.
Pózaiban alig van hiba, mindössze apró finomításokat kell még végrehajtani, és kifogástalan lesz.

Alakjára is vonatkozik a fenti megjegyzés, talán alhasán lappang még egy minimális makacs vízréteg amit egy hét alatt könnyedén el lehet tüntetni.
Combhajlítóján is kell még korrigálni, de a NAC VB-re sikerülni fog, addig a rutinos pózbeállásával semlegesíti ezt a nüansznyi hibáját.

Krisztina képei önmagukért beszélnek, de a versenyen nem képek alapján döntenek a bírák. Mi innen Győrből a Tropical és K.O. valamennyi vendége és versenyzője szorítunk a „Hárem Fekete Démonjának” és persze az egész magyar csapatnak, sőt ha kell akár véresre rágjuk a körmünket sikerük érdekében.

„múmia”
Megjelent: 749 alkalommal