2014. október 02., csütörtök 09:24

Felkészülés az őszi idényre: Palecian Judit

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Művésznevén „ Miss Boxing”, kétszeres professzionális ökölvívó világbajnok, aki első magyar hölgyként hódította el a világbajnoki övet, idén tavasszal a fitneszben is végleg letette névjegyét a sportág asztalára.
Judit már az elmúlt években is impozáns fitnesz eredményekkel büszkélkedhetett, de a tavasz folyamán Castellonban a NAC Világbajnokság abszolút győzelmével a Figure kategóriában, végérvényesen berobbant a műfajba.
Korábban pofonjaitól reszketett a sportvilág fele, napjainkban deltáitól reszket a másik fele!
Vida Zoli sportbarátunk sugallatára; „Ha már lendületben vagy és még van benned annyi energia és versenykedv, kár lenne kihagynod az őszi versenyidényt.
Igazából most figyelt fel rád a sportvilág, meg kellene ragadni a lehetőséget” biztatta Juditot.

A Tropical vezetőségének sokat köszönhet a Marosvásárhelyről Győrbe elszármazott két sportág világbajnoka, hiszen a tavasz folyamán támogatását élvezte (így sikerült is Juditnak a NAC világbajnoki cím mellett az IBFF világbajnokságot, az IBFA univerzumot és Európa bajnoki, valamint a WBPF Európa bajnoki címet is bezsebelnie!
Mindez a tavasz folyamán, egyetlen versenyidény alatt!) Szerencsére a Tropical az őszi versenyekre is garantálja Judit támogatását.

Judit első versenyei Olaszországban lesznek, ahol egy hét leforgása alatt (okt 18-25 között) két világversenyen is indul a 16-szoros világbajnok Gróf Brigivel.
Először Tarantoban az IBFF univerzumon, majd Rómában az IBFA világbajnokságon vesz részt.

Fontolgatja még a Due Torri-t, de csúcsformáját ő is november végére a NAC univerzumra, illetve az Indiában megrendezésre kerülő WBPF világbajnokságra időzíti.
Juditot Désen akár csak Gróf Brigit, már láthatta a nagyérdemű egy összetett bemutatóval amelyben ökölvívó elemeket követően, figure pózokat is felvonultatott.
A Bodysport Kupán szintén megnézhetjük őt egy hasonló jellegű bemutatóval.

Meglátásom szerint az elmúlt egy év alatt lábtömegben is, minőségben is látványos átalakuláson ment át (aminek egyébként meg is volt az eredménye).
Tagolt, mélyen barázdált izomzatot halmozott fel, sikerült jelentősen javítania a kritikus testrészein mint a combja –főleg a hajlítói-, vádlija, és így egységesebb összképet mutatott a színpadon.

Válla, háta és kar izomzata arányaiban egy athletic férfi versenyzőjével vetekszik, ezért ezeket az izomcsoportokat annyira nem is erőltetjük, van úgy, hogy egy héten csak egyszer dolgozzuk meg, nehogy felboruljon a felső test-láb egyensúly.
Tehát a hangsúlyt továbbra is combizmainak fejlődésére összpontosítjuk.

Amennyiben Judit a tavaszi versenyformájához képest egy árnyalatnyival tud még javítani, keserű perceket szerez legkeményebb ellenfeleinek is.
Bizakodjunk, hogy kellő hozzáállással –edzés, diéta- ”Miss Boxing”, a”Múmia Hárem” legsikeresebb versenyzője ha nem is padlóra küldi vetélytársait, de maga mögé utasítja a NAC univerzumon, ahogy azt tavasszal tette az említett szövetség világbajnokságán, a spanyolországi Castellonban. Hajrá!

„múmia”
Megjelent: 1535 alkalommal