2015. november 22., vasárnap 19:38

Kiss Renáta hat nappal az NAC Universum előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Kiss Reni remek genetikával rendelkező, nagyon fanatikus, céltudatos versenyző.
Mikor megkeresett, több jó nevű edző is azonnal ráírt, miért nem hozzá ment, mert ő is szívesen foglalkozott volna vele.
Végül Reni maradt, és felkészült az NAC Universumra.
Véleményem szerint jól tette, szerintem sikeres versenyző lehet az NAC-nál.


Reninél nagyon kellett vigyázni, hogy méreteiben, és kidolgozásában se lépje át a fitness shape kategória határát, a fizikuma végig a kategória felső határán táncolt.
A feladat az volt, hogy úgy legyen méreteiben kisebb, hogy közben ne legyen rom száraz, ez a képeket nézve sikerült.

A pózolása egész jó, bár kissé bátortalan, és néha keresgéli a mozdulatokat.
Egy ilyen nagy versenyen sok múlik az önbizalmon, az a tanácsom, azonnal, és magabiztosan álljon bele a pózokba, a tartás hibái, ha vannak is, minimálisak, azt a bírók 2 mp alatt nem fogják kiszúrni, de a bátortalanságot igen.

Reni nagyon keményen megdolgozott a sikerért, megérdemelné, hogy igazságos bíráskodás legyen, és oda kerüljön, ahová való.
Reni edzőteremben dolgozik, a sajátjukban, amit a párjával együtt vezetnek.

Ez óriási előny volt a felkészülés során, hogy a barátja, Süli József végig segítette a felkészülését, és a gyakorlásoknál és végig jelen volt, így otthon már vele együtt tudta gyakorolni a Vida Fitnessben mutatott mozdulatokat.
A fizikuma szerintem a versenyre teljesen rendben lesz, már csak mentálisan kell felnőni a feladathoz, és akkor minden rendben lesz.
Erős és népes lesz a mezőny, a fitness shape kategóriában legalább 30 lány várható, és lesz legalább 15, aki jól felkészült, tehát minimális különbségek lesznek, az fog befutni, aki a legjobban felkészült, és aki ezt a bírókkal a legjobban eltudja hitetni.
A második része a mondatnak legalább annyira fontos, mint az első, el kell tudni hitetni, a hogy nyerni jöttem, és én vagyok a legjobb.
Remélem, Reni a mondatnak mind a két részét elolvassa.
Vida Zoltán

Megjelent: 1922 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. január 08., péntek 10:33