×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 937

2016. január 07., csütörtök 16:33

Fister András január közepén kezdi az alapozást

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Andrásnak nagyon hosszú volt az őszi idény.
Nagyon sikeres idényt zárt, az NAC Universum kivételével minden junior versenyt megnyert, ahol indult, az Universumon pedig második lett.
András idén tavasszal biztosan nem indul, csak az őszi idényben fog versenyezni, nyitó versenye a Pro Nutrition Grand Prix lesz, Dézsen.
Ezen felül ami még biztos, az a Bodysport Kupa, a Superbody, és az NAC Universum, a többi versenyen való indulás még képlékeny.


András sokat fejlődött a tavalyi évben, de szerintem még bőven van benne, messze van a saját teljesítő képessége határától, így úgy vélem, idén legalább olyan mértékű fejlődésre lehet képes, mint tavaly.
Bár az NAC Universumot nem tudta megnyerni, izraeli riválisa jogosan megelőzte, de ellenfele utolsó éves junior volt, és később az abszolút bajnoki címet is megszerezte.

Idén tehát Andrásnak vele már nem kell megmérkőznie, ha képes lesz idén is olyan ütemben fejlődni, mint tavaly, akkor Andrásnak jó esélye lesz az NAC Universum megnyerésére.
Persze a junior mezőny mindig lutri, nem tudni, kik kerülnek elő, de ennek ellenére, úgy vélem, Andrásnak jók az esélyei.

András jelenleg 105 kg, viselhető formában, remek arányokkal.
Az alapozást január közepe után kezdi, így ennél fedettebb szerintem már nem lesz, minőségi javulás mellett 4-5 kiló gyarapodás várható az alapozás első fázisának végén.

Fontos lesz a fegyelmezettség, minél következetesebb lesz az étkezésben, annál jobb lesz az izomminősége, ami véleményem szerint sokkal fontosabb annál, hogy a mérleg mennyit mutat.
Sajnos András hajlamos végletekben gondolkodni, nem szereti a kötöttségeket, tavaly is rettentő nehezen bírta a diéta végét.
Pedig nagyon fontos lenne ezen a téren is tovább lépnie, mert később, a felnőtt mezőnyben még nagyobbak lesznek az elvárások, amire nem csak fizikailag, de idegileg is rá kell készülni.
Vida Zoltán

Megjelent: 1294 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. február 22., hétfő 18:02