2017. január 23., hétfő 19:52

Zsarnay Zsombor, Csányi András együtt készülnek a tavaszi idényre

Írta:  vida zoltán
Értékelés:
(0 szavazat)

Idén két új kategóriával bővül a Bodysport Kupa programja.

A Pro Fitness Modell Anyuka kategória, azoknak az édesanyáknak, akik már versenyeztek nyílt, vagy tehetség kutató kategóriákban, illetve dobogós helyezést értek el a Fitness Modell Anyuka kategóriákban.

A másik új kategória a Mens Phisic tehetség kutató kategória, azoknak a versenyzőknek, akik nem voltak az első 3-ban Bodysport Kupán, Fit Parádén, vagy a WBPF nemzeti versenyein.

Illetve nem voltak az első 6-ban, az NAC, a WABBA, a WBPF, az IBFF nemzetközi versenyein.

A mens phisic kategória nagyon népszerű, sok fiatalt vonz.

 

Mivel már ennek a kategóriának is kezd kialakulni az elitje, így úgy vélem, helyes kezdeményezés a kezdő versenyzőknek is külön kategóriát indítani, legyen sikerélményük, ne mindig ugyan azokat a versenyzőket lássuk a színpadon.

Klubunkban két ifjú versenyző is készül a Mens Phisic Tehetség Kutató Kupára, mind a kettő Zsarnay Zsombor mens phisic Bodysport Kupa győztes segítségével.

Zsombor nagyon lelkiismeretesen próbál segíteni, és el kell ismerni, sikeresen.

Most Csányi Andrást szeretném bemutatni, Zsomborral együtt készül, az időszakhoz képest jó formában van, február elején kezdődik számára a konkrét felkészülés, Zsombor is ugyan ekkor kezd.

Véleményem szerint ennyi idő bőségesen elég lesz erről az alapformáról a csúcsformába lendüléshez.

Zsombor és András együtt edzenek, a pózolást is közösen gyakorolják.

Véleményem szerint az edzésben is, és a pózolásban is nagy előny egy kezdő versenyző számára, ha vizuálisan látja, hogy kell helyesen végre hajtani a gyakorlatokat, és hogyan kell szabályosan, esztétikusan pózolni.

Andrásnak szerintem ez sokat fog jelenteni, a pózolása már most is legalább 80%-os.

Zsombor tömegesebbnek tűnik, mint az őszi idény előtt, off szezonban.

Ő már egyértelműen a nemzetközi versenyekre fókuszál, idén mindenképpen szeretné magát megméretni a nemzetközi mezőnyben.

Remélem, semmi nem fogja akadályozni a felkészülésben, és hasonló sikereket ér el nemzetközi szinten, mint a hazai versenyeken.

Vida Zoltán

Megjelent: 2461 alkalommal