2017. szeptember 10., vasárnap 16:30

Bodysport Kupa, 2017.10.28. Budapest, részletes verseny kiírás!

Írta:  vida zoltán
Értékelés:
(0 szavazat)

Idén ismét fontos változtatások lesznek a Bodysport Kupa programjában.

A követelmények folyamatosan változnak, ezért mi is változtatunk.

A változtatások a következők:

Most első alkalommal lesz Welness Modell Anyuka kategória a Bodysport Kupán.

További új kategóriát most nem indítunk.

A Bodysport Tehetség Kutató Kupán azok a versenyzők nevezhetnek, akik nem voltak az első 1-3-ban a Bodysport Kupán, Superbodyn, Fit Parádén, nem kerültek döntőbe ( 1-6 ) semmilyen nemzetközi szövetség versenyén, 3 éven belül, és magyar állampolgárok.

Ez a feltétel a tinédzser kategóriára is vonatkozik!

A Fit Modell Anyuka verseny az indulók létszámának függvényében akár 3 kategóriás is lehet, életkor szerint bontva, 35 év alatt, 40 év alatt, és 40 év felett.

A fitness modell kategória a jó alakú, nőies, kevésbé izmos lányok kategóriája lesz.

A sportosabb, nőiesen izmos, de nem szálkás hölgyeknek a sportmodell kategóriában kell versenyezniük.

Ez így lesz a Tehetség Kutató Kupán, és a Kvalifikációs versenyen is.

A női testépítő kategóriában, és páros testépítésben nem rendezzük meg a kvalifikációs versenyt, az indulók csekély létszáma miatt.

Akik kategóriában kvalifikálni szeretnének, azoknak fel kell lépniük a Bodysport Kupán.

Azok a 21 év alatti testépítők, akik már voltak az első 3-ban a fent említett versenyeken, azok a délutáni, kvalifikációs versenyen kell induljanak, a junior testépítő kategóriában!

Íme, a versennyel kapcsolatos összes információ:

A Bodysport Kupa helyszíne:

Budapest, 13. kerület, Rozsnyai út 4, Láng Csarnok

Időpontja:

2017. 10. 28.

Nevezési díj 6000 Ft, ami egész napra érvényes!

Belépő: 2500 Ft, egész napra érvényes!

 

A verseny két részből áll, délelőtt egy Tehetség Kutató verseny, az újoncoknak, délután pedig nyílt, szövetségektől független nemzetközi szabadidős verseny, kvalifikáció az N.A.C. és a W.A.B.B.A. Universumra.

A verseny szabadidős jellegű, tehát a kvalifikáció lehetőség, és nem kényszer, aki jó eredményt ér el, nem kötelező versenyeznie az említett két szövetségnél.

Íme, a részletes verseny kiírások:

Bodysport Tehetség Kutató Kupa

Helyszín: Budapest, 13. kerület, Rozsnyai út 4, Láng Csarnok

Időpont: 2017. 10. 28.

Tehetség Kutató Kupa, részletes verseny kiírás:

Regisztráció: 8-10-ig

Bírói értekezlet: 10-10.30-ig

Verseny kezdete: 10.30!

Verseny lebonyolítása:

Kötelező gyakorlatok

1.Tinédzser testépítés (21 év alatt) kötelező gyakorlatok –négy alapfordulat, nyolc kötelező gyakorlat

2. Junior testépítés 24 év alatt-négy alapfordulat, nyolc kötelező gyakorlat

3. Testépítés 24 év felett, négy alapfordulat, nyolc kötelező gyakorlat

4. Atletic (testmagasság -100 + 4 kg súlyhatár!) négy alapfordulat, nyolc kötelező gyakorlat

5. Mens Phisic (testmagasság -100, + 2 kg a súlyhatár!)

6. Fitnesz modell (négy alapfordulat) -165cm

7. Fitnesz modell  +165 cm

8. Sport modell ( négy alapfordulat )  -165 cm

9. Sport modell  +165 cm

Eredmény hirdetések:

1. fitnesz modell -165cm

2. fitnesz modell +165cm

3. sportmodell -165 cm

4. sportmodell +165 cm

5. Tinédzser testépítés 21 év alatt

két perc közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

6. Junior testépítés 24 év alatt

két perc közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

7. Testépítés 24 fölött

két perc közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

8. Atletic

két perc közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

9. Mens Phisic

Nevezni a helyszínen lehet, a nevezési díj 6000 Ft.

Belépő: 2500 Ft, ami egész napra érvényes!

A Tehetség Kutató Kupán indulhat minden olyan versenyző, aki még nem versenyzett, nem volt nem volt dobogós Bodysport Kupán, Szuper Kupán, Superbodyn, Fit Parádén, IF.B.B. M.B.-on bármilyen kategóriában, három éven belül, és magyar állampolgár.

Aki nem volt az elő hatban, bármilyen nemzetközi szövetség versenyén, 3 éven belül!

A fent említett tiltás idén már a tinédzser testépítő kategóriára is vonatkozik!

Azok a 21 év alatti testépítők, akik már voltak az első 3-ban a fent említett versenyeken, azok a délutáni, kvalifikációs versenyen kell induljanak, a junior testépítő kategóriában!

Kérem, ezeket a feltételeket figyelembe venni!

Holtverseny esetén a dobogós helyezések eldöntésénél a kieső pontszámok döntenek!

A Tehetség Kutató Kupa teljesen nyílt, szövetségektől független verseny, bárki indulhat!

További információk folyamatosan!

Vida Zoltán

 

A Tehetség Kutató Kupa után, kerül megrendezésre a Welness Anyuka, Fit Modell Anyuka, és a Pro Fitness Modell Anyuka verseny!

A verseny kezdete kb. 15 óra, a Bodysport Tehetség Kutató Kupa végétől függően!

Wellness Modell Anyuka

Kik indulhatnak?

A verseny kizárólag olyan amatőr sportoló anyukáknak szól, akik szeretnének önmaguknak és a környezetüknek bizonyítani – az indulási feltételek a Fitness Modell Anyuka kategóriában indulókkal megegyezik.

Minden olyan édesanya indulhat, aki még SOSEM állt fitness színpadon, nem hivatalos fitness versenyző, nem szerepelt hivatalos fitness versenyen az első 6 helyezésben, a 2016. tavaszi Fitness Modell Anyuka versenyen az első 6 helyezésben, továbbá a 2016. őszi Fitness Modell Anyuka versenyen nem végzett dobogós helyen.

A különböző tehetségkutató versenyek ebbe értelem szerűen nem tartoznak bele, aki ilyen versenyen indult, azoknak van lehetőségük a Fitness Modell Anyuka versenyen indulni.

A Wellness Modell Anyuka kategóriában való indulás, illetve dobogós helyezés nem zárja ki, hogy a következő szezonban a versenyző a Fitness Modell Anyuka kategóriában induljon, hiszen a kategóriák egymásra épülnek, a Fitness Modell Anyuka kategória formai elvárási szintje magasabb, mint a Wellness Modell Anyuka kategóriáé. Így a Wellness Modell Anyuka verseny dobogós helyezettjei indulhatnak a következő versenyszezonban a Fitness Modell Anyuka kategóriában.

A Wellness Modell Anyuka kategória dobogós helyezettjei azonban a következő versenyszezonban a Wellness Modell Anyuka kategóriában már nem indulhatnak!

A verseny nyílt, szövetségtől független, szabadidős verseny, klubból vagy egyéni indulóként lehet indulni.

A verseny időpontja

2017. október 28. - Bodysport Kupa

A versenyen való indulás feltételei

1.        Édesanyaság igazolása - a versenynevezéskor a gyermek születési anyakönyvi kivonatával kell igazolni.

2.        A kitöltött Nyilatkozat – a dokumentum végén találod meg, ezt kinyomtatva és kitöltve kell leadnod a nevezéskor.

3.        Nevezési díj befizetése

Nevezés a versenyre

Előnevezés: Személyesen a Vida Fitnessben és Palatinus Tündénél az előzetesen meghirdetett időpontokban.

Nevezési díj: 6.000,-

A helyszínen, a verseny napján is lehetőség van a regisztrációra-nevezésre, de kérjük, aki teheti, előnevezéssel gyorsítsa meg a verseny menetét.

Az előregisztrált versenyzők a verseny napján az előregisztráció igazolásával, sorban állás nélkül juthatnak be a versenyre.

A nevezési díj ellenében a Wellness Modell Anyukáknak van lehetőségük a Bodysport Kupán megrendezésre kerülő Fitness Modell Tehetségkutató és hivatalos versenyen való indulásra is. Azaz egy nevezési díjért több kategóriában is lehet indulni.

A Wellness Modell Anyuka verseny kategóriái

A versenyre való jelentkezésnél kormeghatározás nincs, hiszen bármilyen életkorban lehet valaki fitt és sportos.

A Wellness Modell Anyuka versenyen magassági és életkor szerint megosztott kategória nincs, vagyis minden versenyző egyszerre megy fel a színpadra.

A versenykategória elvárásai

A bírók a csinos, fitt kinézetet fogják értékelni, a test arányait, az izmok feszességét, arányát, vagyis az elbírálási alapszempontok a fitness modell kategóriával megegyeznek.

A Wellness Modell Anyuka versenyben, ahogy a „hagyományos” fitness modell kategóriákban, itt is befolyásoló tényezők azok a genetikai adottságok, amin nem lehet változtatni sem a táplálkozással, sem az edzéssel, és a táplálék kiegészítők sem segítenek. Ez a csontozati adottságok, a váll-derék-csípő aránya, az izmok eredési-tapadási helyei, vagy a kötőszöveti feszesség. Vagyis nem csak az étkezés, a sport, az alakformálás, illetve az akarati tényezők számítanak bele a versenyzés eredményességébe.

A Wellness Modell Anyuka kategória értékelési szempontjai azonban nem kívánnak meg akkora izomtömeget, mint a Fitness Modell Anyuka kategória.

Az izmok csak igen enyhén különülhetnek el a váll-kar és az alsótest-comb részeken. Vagyis a vállizom nem válhat el mélyen a karizmoktól, a bicepsz és a tricepsz tagoltsága sem lehet mély, a 4 fejű combizom részei nem különülhetnek el egymástól.

A has oldalsó része lehet enyhén definiált, de a „kockás” nem, ugyanakkor lepontozásra kerül a látható zsír, a narancsbőr.

A versenykategória elvárásaitól eltérő versenyzők a szabályok szerint nem értékelhetőek pozitívan, függetlenül attól, hogy a felkészültségük magasabb szintű, mint a Wellness Modell Anyuka kategória kritériumai. Ebben az esetben célszerűbb a Fitness Modell Anyuka kategóriába nevezni.

A verseny értékelésénél a színpadi mozgást, a megjelenést, a kisugárzást is figyelik és értékelik a bírók, így a helyezésbe ez is beleszámít. A színpadi mozgásnál elsősorban a könnyed, természetes, magabiztos és nőies mozgás kerül pozitív elbírálásban, a túlzott pózolás, a kihívó viselkedés lepontozásra kerül.

A Wellness Modell Anyuka kategóriában indulóknak lehetőségük van a Fitness Modell Anyuka kategóriában való indulásra is, azonban ebben az esetben a Fitness Modell Anyuka kategóriában a kategória előírt versenyruházatát kell viselniük – bikini, magas sarkú cipő.

Érdemes szem előtt tartani, hogy a Wellness Modell Anyuka és a Fitness Modell Anyuka kategóriák formai követelményei eltérnek, vagyis aki a Wellness Anyuka kategória előírásának megfelel, az a Fitness Modell Anyuka kategóriának nem, így jó helyezés sem várható.

A Wellness Modell Anyuka versenyruházata

A versenyruházat a Fitness Modell kategória versenyruházatától ELTÉR!

A Wellness Modell Anyuka versenyzői sportruhában mutatják meg magukat a színpadon.

A Wellness Modell Anyuka kategória versenyruházat:

„Wellness szoknya”

Tetszőleges színű, vagy mintás. A szoknya hossza 25 cm körüli, de a feneket mindenképpen takarnia kell.

A bősége a tenisz-szoknyához hasonló, szűk szabású vagy túlzottan bő nem lehet. A derékrésznek a medencecsont magasságában, a köldök alatt kell kezdődnie. A szoknya nem lehet fodros, az aljrésznek egyenesnek kell lennie.

A wellness szoknya alatt kisnadrág viselése KÖTELEZŐ, ami nem lóghat ki a szoknya alól, de a feneket takarnia kell.

Tanga viselése a szoknya alatt nem engedélyezett!

 Sporttop

Tetszőleges színű, vagy mintás. A váll részen lehet spagetti pántos, vagy hagyományos sporttop jellegű, de a vállat nem takarhatja. A hátrészen a trikó vagy a hagyományos top fazon engedélyezett, de törekedni kell, hogy a hátizomzatot jelentősen ne takarja el. A top hosszúsága a mell alatt pár centivel végződjön, hogy a hasizmokat ne takarja el.

A sporttop alatt melltartó viselése engedélyezett.

 Zokni

Tetszőleges színű, mintájú, a hossza a bokacsont fölé nem érhet.

Edzőcipő

Tetszőleges színű, hagyományos edzőcipő. Magas szárú, emelt talpú, belső talpmagasítós, vagy emelt sarkú nem lehet.

Értelem szerűen a versenyruházat színválasztásánál érdemes a harmóniára törekedni.

A Wellness Modell Anyuka haj, smink és ékszerviselete

A kategória sportos ruházatát figyelembe véve a smink értelem szerűen kevésbé erős, de mindenképpen erősebb a hagyományos sminknél, hiszen a színpad, az erős fények ezt megkívánják. A csillámló, csillogó smink azonban nem előnyös, hiszen akkor nincs összhangban a ruházattal.

A hajviselet tekintetében nincs megkötés, ízléses, nőies frizura javasolt.

Az ékszerek viselete nem tilos, de kizárólag a mindennapokban viselt, szolid nyaklánc, fülbevaló, karkötő vagy gyűrű engedélyezett.

A Wellness Modell Anyuka verseny díjazása

A Wellness Modell Anyuka verseny mindhárom kategória résztvevői Emléklapot kapnak.

Az I.-III. helyezettnek a győzteseknek járó kupa, érem és oklevél jár.

Emellé a dobogós helyezettek a támogatók ajándékcsomagjait kapják meg, különböző értékben.

A verseny menete

A versenyre vagy előregisztrációval, vagy a verseny napján, a reggeli órákban, a helyszínen is lehet regisztrálni.

A regisztrációhoz a gyermek születési anyakönyvi kivonata (vagy annak másolata), a személyi igazolvány (az életkor igazolásához a korcsoporthoz), illetve a kitöltött Nyilatkozat is szükséges (az amatőr státusz igazolásához).

A Wellness Modell Anyuka versenykategória alapállásai a fitness modell kategória alapállásaival megegyeznek, a négy alapállásban szemből, mindkét oldalról és hátulról kell megmutatni magukat a versenyzőknek. A szemből és a hátsó alapállásnál a könnyített, terpeszállásos beállást kell bemutatni.

A Wellness Modell Anyukák együtt, egyszerre mennek fel a színpadra, ahol a színpad hátterében kell megállni. Ezek után a bírók rajtszám szerint, ötösével hívják előre a versenyzőket, és a színpad előterében kell a 4 alapfordulatot elvégeznetek. Miután minden versenyző megmutatta magát az ötös csoportban, ezután a bírói összevetések következnek, azaz a megadott bíró maga elé kéri az általa meghatározott rajtszámú versenyzőket, és újra be kell majd mutatni a 4 alapállást. Addig a többi versenyző a színpad hátterében csinosan mosolyogva, kicsit pózolva áll. Amikor a bírók befejezték az értékelést, akkor a versenyzők levonulnak a színpadról, és majd az eredményhirdetésre jönnek újra vissza.

A verseny menete a fentiektől kissé eltérhet, ebben az esetben a verseny közben a felvezető bíró utasításait kell követni.

Nyilatkozat

a Wellness Modell Anyuka versenyen való induláshoz

Alulírott ………………………………………………… ezen Nyilatkozattal kijelentem, hogy a Bodysport Kupán megrendezésre kerülő Wellness Modell Anyuka verseny versenykiírásban szereplő feltételeknek megfelelek.

Aláírásommal igazolom, hogy nem vettem részt más fitness, fitness modell, body fitness, vagy más kategória elnevezésű versenyen, vagy olyan eredménnyel végeztem, amely lehetővé teszi a Wellness Modell Anyuka versenyen való indulásomat.

 

Ennek értelmében nem végeztem bármely hivatalos szövetség hivatalos versenyén sem fitness, fitness modell, body fitness, vagy más kategória elnevezésű versenyen az első 6 helyezések bármelyikén, továbbá a Bodysport Kupa 2016 tavaszán megrendezett Fitness Modell Anyuka első 6 helyezettje, és a 2016 őszén és 2017 tavaszán megrendezett Fitness Modell Anyuka első 3 helyezettje között sem voltam.

A kisebb, területi háziversenyek, nyári off-szezonos versenyek, és a minősítő versenyek a versenyen való indulást nem akadályozza.

Amennyiben a versenyt követően bizonyosságot nyer, hogy a versenykiírásban szereplő feltételt megszegtem, abban az esetben elismerem a jogtalan indulásomat, a versenyen elért eredményem semmisnek nyilvánul, és a helyezésemért kapott nyeremények ellenértékét a szervezőknek kifizetem.

Név:

E-mail cím:

Lakcím:

A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag a versenykiírás megszegése esetén használjuk fel!

Budapest; 2017.

A verseny kizárólag olyan amatőr sportoló anyukáknak szól, akik szeretnének önmaguknak és a környezetüknek bizonyítani – az indulási feltételek a Fitness Modell Anyuka kategóriában indulókkal megegyezik.

Minden olyan édesanya indulhat, aki még SOSEM állt fitness színpadon, nem hivatalos fitness versenyző, nem szerepelt hivatalos fitness versenyen az első 6 helyezésben, a 2016. tavaszi Fitness Modell Anyuka versenyen az első 6 helyezésben, továbbá a 2016. őszi Fitness Modell Anyuka versenyen nem végzett dobogós helyen.

A különböző tehetségkutató versenyek ebbe értelem szerűen nem tartoznak bele, aki ilyen versenyen indult, azoknak van lehetőségük a Fitness Modell Anyuka versenyen indulni.

A verseny kizárólag olyan amatőr sportoló anyukáknak szól, akik szeretnének önmaguknak és a környezetüknek bizonyítani – az indulási feltételek a Fitness Modell Anyuka kategóriában indulókkal megegyezik.

Fitness Modell Anyuka kategória

Minden olyan édesanya indulhat, aki még SOSEM állt fitness színpadon, nem hivatalos fitness versenyző, nem szerepelt hivatalos fitness versenyen az első 6 helyezésben, a 2016. tavaszi Fitness Modell Anyuka versenyen az első 6 helyezésben, továbbá a 2016. őszi Fitness Modell Anyuka versenyen nem végzett dobogós helyen.

A különböző tehetségkutató versenyek ebbe értelem szerűen nem tartoznak bele, aki ilyen versenyen indult, azoknak van lehetőségük a Fitness Modell Anyuka versenyen indulni.

Fitness Modell Anyuka verseny az indulók létszámának függvényében egy abszolút, vagy életkor szerint bontva akár 3 kategóriában (35 év alatt, 40 év alatt, 40 év felett) kerül megrendezésre.

Négy alapfordulat, a kötelezők után egyből eredményhirdetés.

Sajnos a versenyzők nem élnek az előnevezés lehetőségével, így ebben a leosztásban minden a verseny napján derül ki, remélem idén másként lesz.

Pro Fitness Modell Anyuka verseny, ami az olyan anyukák részére indítunk, akik már versenyeztek, vagy már indultak Fitness Modell Anyuka versenyen, és nyerték a kategóriájukat, vagy abszolútban benne voltak az első 3-ban az első Fitness Modell Anyuka versenyen.

Bővebb információkért az anyuka kategóriákról keresd Palatinusz Tündét a facen!

 

Bodysport Kupa, nyílt nemzetközi szabadidős verseny, N.A.C. és W.A.B.B.A. kvalifikációs verseny

2017. 10. 28. Budapest, 13. kerület, Rozsnyai út 4, Láng Csarnok

A verseny egyben N.A.C. és W.A.B.B.A. kvalifikáció, de természetesen ez csak egy lehetőség, és nem kényszer, a verseny szabadidős jellegű, bárki indulhat, és aki nyer, nem kötelező versenyeznie az említett két szövetségnél.

A verseny díjazását hamarosan közöljük, információk folyamatosan.

Részletes versenykiírás:

Regisztráció: 8-10-ig

Bírói értekezlet: 14.30-15- ig.

Nevezési díj: 6000 Ft, amely több kategóriára is érvényes!

Belépő: 2500 Ft.

Bemelegítés: 14.14.30-az időpont viszonylagos, kérem a versenyzőket, figyeljék a Tehetség Kutató verseny menetét, és a verseny kiírás alapján tudnak következtetni a színpadra kerülés idejéről, illetve kérjenek tájékoztatást a felvezető bírótól!

Verseny kezdete: kb. 15, lehet kicsit előbb, és később is, lehetetlen megbecsülni a Tehetség Kutatón induló versenyzők létszámát, hiszen legtöbben nem élnek az előnevezés lehetőségével.

Verseny lebonyolítása:

1. kör Junior testépítés, Fitness figure, Masters testépítés 1-2, Atletic 1-2, Mens Physique 1-2

Férfi junior testépítés, kötelező gyakorlatok (24 év alatt, négy alapfordulat, nyolc kötelező póz)

Fitness figure, kötelező gyakorlatok (négy alapfordulat, öt kötelező póz)  40 év alatt

Fitness figure, kötelező gyakorlatok (négy alapfordulat, öt kötelező póz) 40 év felett

Master testépítés 50 év alatt, kötelező gyakorlatok

Masters testépítés 50 év felett, kötelező gyakorlatok

Atletic 175 cm alatt, kötelező gyakorlatok

Atletic 175 cm felett, kötelező gyakorlatok

Mens Physique (négy alapfordulat, tengerparti sortban)

A kategória súlyhatára magasság -100 + 2 kg!

-175cm

+175cm

Eredményhirdetések:

Férfi junior testépítés:

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Fitness figure:

40 év alatt

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

40 év felett

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Abszolút fitness figure bajnok választás! A két kategória győztese megmérkőzik az abszolút bajnoki címért.

Masters testépítés 50 év alatt

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Masters testépítés 50 év felett

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Atletic 175 cm alatt

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Atletic 175 cm felett

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Abszolút atletic bajnok választás! A két kategória győztese megmérkőzik az abszolút bajnoki címért.

 Mens Physique  175 cm alatt

Mens Phyique 175cm felett

Abszolút mens phyique bajnok választás!

A két kategória győztese megmérkőzik az abszolút bajnoki címért.

 

2. kör Fitness modell 1-2, Sportmodell 1-2, Férfi testépítés 1-2-3

Férfi testépítés -172 cm kötelező gyakorlatok

Férfi testépítés - 179 cm kötelező gyakorlatok

Férfi testépítés + 179 cm kötelező gyakorlatok

Fitness modell 165 cm alatt  (négy alapfordulat)

Fitness modell 165 cm fölött (négy alapfordulat)

Sportmodell 165 cm alatt  (négy alapfordulat)

Sportmodell 165 cm fölött  (négy alapfordulat)

Eredményhirdetések:

Fitnesz modell 165 cm alatt

Fitnesz modell 165 cm felett

Abszolút fitness modell bajnok választás! A két kategória győztese megmérkőzik az abszolút bajnoki címért.

Sportmodell 165 cm alatt

Sportmodell 165 cm felett

Abszolút sportmodell bajnok választás!

A két kategória győztese megmérkőzik az abszolút bajnoki címért.

Férfi testépítés -172 cm

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Férfi testépítés – 179 cm

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Férfi testépítés + 179 cm

két perces közös szabadpóz, majd eredményhirdetés

Abszolút testépítő bajnok választás! A hat kategória ( masters 1-2, junior, testépítés 1-2-3) győztese megmérkőzik az abszolút bajnoki címért.

Atletic kategóriában testmagasság, -100, +4 kg a súlyhatár.

Junioroknál a korhatár 24 év!

Tehát aki betöltötte, már nem indulhat a junior kategóriában!

Figure kategóriában a súlyhatár testmagasság -100 x 0.9, +3 kg

A Bodysport Kupa szabadidős verseny, bárki indulhat, szövetségtől függetlenül.

Minden versenyzőnek sikeres felkészülést kívánunk!

További információk folyamatosan a www.bodysport.hu weboldalon!

Vida Zoltán

Megjelent: 4836 alkalommal