2017. október 24., kedd 21:30

Pár gondolat a Bodysport Kupa előtt

Írta:  vida zoltán
Értékelés:
(0 szavazat)

A mostani Bodysport Kupán rendkívüli színvonal várható, több olyan kategória is lesz, ahol olyan versenyzők fognak összecsapni egymással, akik akár a WABBA, akár az NAC Universum döntőjébe is jó eséllyel be fognak kerülni, sőt könnyen lehet, ott is egymással fognak csatázni.

Azt szeretném kérni a versenyzőktől, a közös zenés szabadpóznál csináljanak egy igazi műsort, élvezzék ki a pillanatot, ki tudja, mikor fognak ismét Magyarországon egymás mellett állni, örvendeztessék meg magukat, és a közönséget egyaránt.

Sajnos a magyar versenyzőkben van egyfajta görcsösség, félelem attól, hogy hazai színpadon, hazai versenyzőtől kapnak ki, mintha ha ez egyfajta szégyen lenne, vagy presztízs veszteség, pedig ez szerintem butaság.

A magyar versenyzők nagyon jók, szerintem ez a WABBA, és az NAC Universumon is be fog bizonyosodni, vagyis egy nagyon jó, leendő világbajnok magyartól nem szégyen kikapni, pláne akkor nem, ha a vesztes szintén bekerül a döntőbe.

Sajnos azonban, a magyar versenyzők jelentős része nem így gondolkodik, szívesebben veszítenek egy rosszabb külföldivel szemben, mint egy jobb magyar ellen.

 

És van még egy nagyon fontos gondolat, mivel nagyon szoros csaták várhatók, messze nem biztos, hogy aki veszít a Bodysport Kupán, az az Universumon is fog.

Ha a vesztes fel tud állni, még makacsabban akarja a győzelmet, picit többet képes hozzátenni, mint akivel szemben veszített, az eredmény akár meg is fordulhat.

Aki viszont egy szoros meccs után lélekben feladja, annál biztosan nem.

Meg kell tanulni minden helyzetből a legjobbat kihozni, és ha elsőre nem sikerül, de közel van, rá kell tudni dobni egy lapáttal.

Aki így gondolkodik, az feláll, és előbb utóbb nyerni fog.

Aki kesereg, másra mutogat, másban keresi a hibát, a helyett, hogy magát elemezné, az félő örök vesztes marad, mindig egy pici fog neki hiányozni, hogy bajnok legyen.

Remélem, nem volt túl hosszú, így a diéta vége felé.

Minden versenyzőnek sikeres felkészülést kívánok!

Vida Zoltán

Megjelent: 2061 alkalommal