2007. augusztus 18., szombat 16:37

Mega-Fitness Centrum

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Cím: Budapest, Őrmező, Igmándi utca 1.
Telefon: (1) 310-0519
Honlap: www.megafitness.hu
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bemutatkozás

A Mega Fitness Őrmezőn, az Igmándi utca 1-ben helyezkedik el, mintegy 700 négyzetméteren, kitűnő megközelítési lehetőséggel és tágas, ingyenes parkolóval. A kellemes környezet, a legkorszerűbb géppark, a szakértelem, kényelem mellett, nagy hangsúlyt fektettünk az itt dolgozók kiválasztására. Nálunk nem csak a legjobb szakembereket találhatja meg, hanem a legkedvesebbeket és legmosolygósabbakat is. Fontos szempont volt a csapat kiválasztásánál a munka- és emberszeretet.

Rohanó világunkban a testi és lelki egyensúly elérése nagyon nehéz, ehhez nyújtanak segítséget széleskörű programjaink. Aerobic oktatóink, személyi edzőink, táplálkozási tanácsadóink, masszőreink szakértelmükkel állnak az Önök rendelkezésére. Szeretettel várjuk szaunánkban, szoláriumunkban is.

Mi gondoltunk a fiatalokra, anyukákra és az idősebbekre is. Szeretettel várjuk a tini lányokat a népszerű "tini alakformáló dance" és funky óráinkon, az anyukák tornázhatnak kondi termünkben, szaunázhatnak, frissítő masszázson vehetnek részt, amíg gyermekük szakszerű kezek között táncot tanul (2,5 éves kortól). 50 év felett senior kedvezményes bérleteket adunk kedves vendégeinknek

Tornaóráink is igen széleskörűek: a nyugodtabb mozgásformáktól kezdve (jóga, pilates...) megtalálhatók a nagyobb állóképességet igénylő órák is (aerobic, step-aerobic, spinning...)

Miután végzett az edzéssel próbáljon ki egy relaxáló masszázst és pihenjen utána török fürdőnkben és szaunánkban. A büfénk és kerthelységünk várja a felfrissülni vágyókat széleskörű választékunkkal. Jöjjön és kukkantson be hozzánk!

Várunk korhatár nélkül mindenkit szeretettel.
Megjelent: 2724 alkalommal