2015. november 03., kedd 22:17

Holnap RTL forgatás lesz a Vida Fitnessben

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Holnap az RTL stábja a női kategóriák közti különbségeket, és azonosságokat próbálja megfejteni, a nagy nemzetközi szövetségek versenyzői között.
Előre láthatólag az IFBB, az NAC, a WABBA és a WBPF legsikeresebb női versenyzői fognak megszólalni a kérdésben.
Az NAC részéről Palecian Judit, és Kiss Renáta fog nyilatkozni, mind a ketten sikeresek, és aktívak az őszi idényben, négy hetük van az NAC Universumig.
Néhány kép erejéig az edzésükbe is bele leshetünk majd, a tervek szerint.
Judit és Reni már most remek formában van, Judit fitness figure, Reni fitness shape kategóriában fog indulni az NAC Universumon.

Az egyes szövetségeknél eltérő elvárások vannak a sportolók fizikumával kapcsolatban, nyilván minden versenyző úgy építi fel a felkészülését, hogy annak a szövetségnek az elvárásainak feleljen meg, ahol versenyezni akar.
Ez a magyar versenyeken is így van, ugyanis a magyar bírók is alkalmazkodnak az aktuális versenyen az aktuális szövetség kritériumaihoz.
Abból szokott káosz lenni, ha egy szabadidős versenyen különböző szövetségek bíróit ültetik be, és nem határozzák meg a kategória elvárásait.
Akkor könnyen előfordulhat, minden bíró a saját szabályrendszeréhez igazodik, és az eredmények minden bírónál a saját szövetségének elvárásait fogják tükrözni, ami viszont azt jelenti, hogy a bírók egymáshoz képest igen eltérő sorrendet fognak kihozni.
Ami nem azt jelenti, hogy bármelyik bíró elfogult, vagy nem hozzáértő, csak azt, hogy a saját szabály rendszerében gondolkodik.
Vida Zoltán
Megjelent: 2797 alkalommal