2015. május 17., vasárnap 22:27

Lassan kész a felújítás a Vida Fitness-ben

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Mi közben javában zajlik a tavaszi idény, a Vida Fitness felújítása nem állt meg.
A munkák hétvégén, és éjjel történnek, hogy ne zavarják a nyitva tartást.
Az egy napi munka több napi rászervezést igényel, hogy minden megfelelően haladjon.

Edzőtermünk felújítása a vége felé közeledik, bár mint tudjuk, egy edzőterem soha nincs kész.
Szeretnék köszönetet mondani Kovács Istvánnak, az új dizájnnal kapcsolatos ötleteiért, az alkalmazottaknak a teremhez való lojalitásért, és a szakembereknek a gyors, precíz munkáért.

Mire a magyar csapat kiutazik az NAC VB-ra, szerintem mi is végzünk, vélhetőleg meglévő, és leendő vendégeink megelégedésére.
Nagyjából még két hétvégére biztosan szükség lesz, de ezek már szerencsére nem túl nagy munkák, a felújítás 85 %-a elkészült.

Áraink továbbra is változatlanok, és idén nem is szándékozunk ezen változtatni.
A Vida Fitness 20 éve működik a 11. kerületben, van olyan vendégünk, aki nyitás óta rendszeresen jár hozzánk, elégedetten.

Edzőtermünk több világ, és Európa bajnokot nevelt, továbbra is foglalkozunk versenyzők felkészítésével, de számunkra a legfontosabb, az átlag emberekkel megszerettetni ezt a sportot, és megtanítani a helyes testedzés alapjait.
Vendégeink a bérlet megvásárlásával ingyen kapnak szakmai segítséget, megmutatjuk a gyakorlatokat, adunk edzéstervet, és étrendet.

Igyekszünk megfelelni a kihívásoknak, bár tisztában vagyok vele, mindenkinek nem tudunk megfelelni, és ez nem is célunk.
Olyanoknak akarunk megfelelni, akik szívesen járnak hozzánk, és hajlandók tudomásul venni, hogy az edzőteremben nem egyedül vannak, és nem minden róluk szól.

Köszönjük meglévő vendégeink türelmét a felújítások ideje alatt.
Vida Zoltán
Megjelent: 2798 alkalommal