2008. július 28., hétfő 21:07

Interjú Major Zsolttal

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Aki az utóbbi években látogatta a nagyobb testéptő versenyeket annak Major Zsoltiról valószínűleg az esztétika és a csontig-metszett definíció juthat eszébe. Aki ismerheti közelebbről annak pedig egy olyan ember, aki képes elérni azt amiről mások csupán álmodnak, úgy, hogy közben egy nagyszerű ember marad.

Mikor és miért kezdtél el edzeni? Atlétikai pályafutásom során a téli erőnléti edzések alatt ragadott meg a súlyzós edzés öröme majd nemsokra rá megnyílt Bólyban az első konditerem és 16 évesen el is kezdtem az alapokat.

Melyik volt a legelső versenyed? 98-ban Budapesten a tehetségkutató M.B ahol sikerült ezüstérmet szereznem majd az azt követő jelvényszerző versenyen megkaptam az aranyjelvényes minősítést.

Mi motivál egy 29 éves srácot, hogy versenyezzen? A sport szeretete és az a kimondhatatlan érzés amikor megnyersz egy versenyt.



Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb? 2007 nov.25. Olaszország Modena ahol közel 30 fős mezőnyben Bronzérmet szereztem. A 2006-os világbajnok pedig az 5-ik helyen végzett.

Milyen elvek alapján táplálkozol? A testépítés elvei alapján.Versenyidőszakon kívűl 70%ban a odafigyelek a táplálkozásomra viszont ha közeleg a verseny mindent beleadok a jó foma érdekében.

Milyen edzésterv alapján készülsz? Vida Zoltán álltal előírt mell ill. combcentrikus edzésterveket alapján.



Milyen táplálék-kiegészítőket használsz? 2006-óta támogatóm a powertrack termékcsalád kiegészítőit fogyasztom.

A versenyek után mit csinálsz? Nagyon sok finomságot eszem lazítok,pihenek.

Versenyeken mindig nagyon szépen le vagy pucolva, van valami különleges módszered erre?A gyors anyagcserémnek a jól magválasztott tápkiegeknek és a szigorú diétának köszönhetően sikerült.

Civilben mivel foglalkozol? A Bólyi Mediterran KFt. -nél dolgozom és emellett személyi edzősködöm.

Kik segítenek a felkészülésben és a mindennapokban? Vida Zoli,Powertrack,barátnőm, barátaim

További terveid? 2008-as őszi szezon.
Megjelent: 1076 alkalommal