2013. augusztus 07., szerda 21:01

Felkészülés az őszi idényre: Deák István

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Pisti fanatizmusára jellemző, hogy 21. születésnapján, 40°-os kánikulában nem a strandon, a medencében hűsöl, egy pohár pezsgővel a kezében, hanem felvonatozik Csongrádról Budapestre kontrollra, a versenynaptár egyeztetése céljából.
Pisti ősszel csak néhány lényeges versenyen indul, a valószínű sorrend a Pro Nutrition Grand Prix, Bodysport Kupa, Superbody, N.A.C. Svájc Open, W.B.P.F. V.B. , N.A.C. Universum.
Végül ez sem kevés, de ha belegondolunk, mennyi verseny lesz az ősszel, akkor ez még ideálisnak mondható.
Pisti jelenleg 96 kg, az izom állaga láthatóan javult, pedig még nem is diétázik.

Jövő héttől kezd komolyan diétázni, legalább is remélem, hiszen így váltunk el, remélem betartja majd amit javasoltam.
Pisti idén nagyon szeretne bizonyítani, nagyon fogadkozik, szeretné kiköszörülni a tavalyi nem túl sikeres szereplését.

A Power Track bizalmat szavazott neki, az Universumig támogatja a felkészülését, a további támogatás az elért eredmények függvénye.
Pisti méreteiben, arányaiban feltétlen javult, fő kérdés nála a kidolgozás, és a forma időzítés lesz.

Próbáltam meggyőzni, mit jelent az előkészületi verseny, és a fő verseny közötti különbség, remélem nem csak meghallgatta, hanem ennek a szellemében fog készülni, ami a saját érdeke lenne, ha jó eredményt akar elérni.
Pisti mindent megígér, de nagyon sokan mondanak neki nagyon sokfélét, így elég nehéz neki segíteni, és akkor még nem is beszéltem a rengeteg egyedi, csak nála működő, saját maga által összerakott elméletekről.

Ennek ellenére bizakodom, remélem felnő a feladathoz, annál inkább, mert klubtársa, Fister András nagyon következetes, nagyon gyorsan fejlődik, és minden versenyen Pistivel egy kategóriában indul.
Pisti 21 éves, Andris 17, tehát még mind a ketten több évig versenyeznek még a junior korosztályban, remélem sikerrel.

Pisti nem veheti félvállról az idényt, mert ha így tesz, András könnyedén megtréfálja, teljes erőbedobással kell készülnie, mert erős ellenfelekkel kell megmérkőznie.
Remélem, Pisti betartja majd a diétát, és kihozza magából a maximumot.
Vida Zoltán
Megjelent: 418 alkalommal