2013. augusztus 22., csütörtök 11:29

Felkészülés az őszi idényre: Vörös Balázs

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Vörös Balázs három hónapja edz a Vida Fitneszben.
Edzéseit Németh Robi irányítja, a háziversenyünkre is az ő segítségével készült fel, ahol végül harmadik helyezést ért el, két hét készüléssel.
Vagyis hirtelen jött nála a versenyzés ötlete, de szerencsére megtetszett.
Balázs 3 éve edz, de igazán azóta veszi komolyan a versenyzés gondolatát, mióta Németh Robival edz.

Balázs 175 cm magas, jelenleg 90 kg, a versenysúlyát 85 kg körül tippelem.
Mérnökként dolgozik, a testépítés nem megélhetés, hanem hobby a számára, amit nagyon komolyan vesz.

Jelenleg még aktív labdarúgással is foglalkozik, megyei szinten, de tervei szerint ezt nem folytatja tovább, a testépítésre akar koncentrálni.
Balázs ősszel a Bodysport Kupán, a Superbodyn, a Fit Parádén biztosan indul, illetőleg minden olyan versenyen, ahol lesz tehetség kutató, vagy újonc kategória.

Balázs nagyon jól áll a felkészüléssel, remek formában van, főleg ha figyelembe vesszük, hogy 6 hete van az első versenyéig.
Balázs arányos felépítésű, nincs aránybeli problémája, a pózolása is egész jó, azt figyelembe véve, hogy még nem is gyakoroltuk.

Szerintem minden adottsága megvan rá, hogy sikeres versenyző lehessen, és mint kiderült, képes tenni is a céljaiért, következetesen diétázik, és teljes erőbedobással edz.
A jövőben az őszi idény után elsődleges cél a nagyobb izomtömeg felépítése lesz, hogy később a nyílt versenyzői kategóriában is sikeres tudjon lenni, hiszen Balázs nem akar megállni a tehetség kutató versenyek szintjén.
Robinak és Balázsnak egyaránt gratulálok, remek munkát végeztek.
Balázs felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1133 alkalommal