2013. szeptember 04., szerda 23:15

Felkészülés az őszi idényre: Vörös Balázs

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Balázs szépen halad a felkészüléssel, az eltelt két hét alatt még szárazabb lett, ráadásul úgy, hogy közben a testsúlya nem csökkent.
Felkészülését Németh Robi irányítja, nagyon lelkiismeretesen, az edzések után hetente legalább háromszor a pózolást is gyakorolják.
Azt kell mondjam, nem eredmény nélkül, mert Balázs ezen a téren is nagyot lépett előre.

Balázs első versenye a Bodysport Tehetség Kutató Kupa lesz, itt már szerintem csúcsformában versenyez reményeim szerint, majd következik a fő verseny, a Superbody, ahol az újonc kategóriában szeretne bizonyítani.
Balázs nagyon következetes, fegyelmezett testépítő, és ez meg is látszik a mutatott formáján.

Balázs jelenleg 90 kg, a versenysúlyát 86-87 kg körül tippelem.
Mivel első versenyes versenyzőről van szó, még nem tudjuk, mire hogyan reagál, így a Bodysport Kupa különösen nagy jelentőségű lesz, hiszen ezen próbáljuk először beállítani a csúcsformát.

A Superbody előtt még tervben van egy nemzetközi verseny, Nagyváradon, a Hercules Trófea, ami szakmailag hasznos lenne a Superbody előtt.
Persze ez attól is függ, hogy az első verseny hogyan sikerül, és Balázs mennyire lesz kimerült, minden áron nem erőltetem a román versenyen való versenyzését.

Minden esetre, ismét el kell ismerjem, nagyon jó munkát végeztek Németh Robival, csak gratulálni tudok mind a kettőjüknek, amit 3 hónap alatt közösen elértek.
Balázs felkészülését végig kísérjük a Bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 990 alkalommal