2013. november 07., csütörtök 10:19

Somogyi Ottó négy nappal a W.B.P.F. M.B. előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ottót 35 éve ismerem, az óta is remek a kapcsolatunk, soha nem volt kötünk személyes konfliktus.
Ottó nagyjából ennyi ideje versenyez a magyar élvonalban, töretlen lelkesedéssel.
Ottó 64 évesen is versenyre készül, a W.B.P. F. M.B. -on , illetőleg a W.B.P.F. V.B. –én szeretne a lehető legjobban szerepelni.
Ottónak a V.B. lesz a fő versenye, masters kategóriában, 60 év felett indul.

Ottó jelenleg 93 kg, a versenysúlyát 90 kg körül tippelem.
Ottó nem az a mindent feláldozok a jobb eredményért típusú testépítő, mindent ésszel csinál, talán ezért tud még mindig lelkesedni egy újabb felkészülésért, sem fizikálisan, sem idegileg nincs kiégve.

Egészség ügyi problémája soha nem volt, soha nem kellett orvoshoz járnia, ő tényleg az a típus, aki élvezi a testépítést.
Akik régen vele együtt versenyeztek, és megelőzték, ma már meg sem tudnák közelíteni Ottó fizikumát, nagy részük már az edzést is abba hagyták, nem hogy a versenyzést.

Ottónak a testépítés soha nem volt megélhetés, az ő részéről a versenyzés mindig megmaradt a hobby szintjén.
Ennyi év edzés után sem fáj semmije, komolyabb sérülése soha nem volt, 64 évesen is remek fizikai állapotban van, sok fiatal örülne ha ilye fizikuma lenne, a saját korosztályáról pedig ne is beszéljünk.

Remélem, ez még sokáig így is marad.
Jó lenne még több évig így látni Ottót, ahogy a versenyekre készül, jókedvűen, szerényen, a tőle megszokott mosolyával, hiszen Ottó még a verseny előtti pár napban sem mogorva, még ekkor is készségesen válaszol a leglaikusabb kérdésekre is.
Vida Zoltán
Megjelent: 1049 alkalommal