2013. december 11., szerda 22:53

Felkészülés a tavaszi idényre: Csurgó Anita

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Anitát évekkel ez előtt egy nagyon kedves barátom mutatta be nekem, nézzem meg, mert szerinte tehetséges, és lehet, hogy versenyezni akar.
Megállapítottuk, hogy tehetséges, azonban ennél tovább nem jutottunk, mert különböző problémák miatt Anita nem jelentkezett, és évekig nem is hallottam róla.
Évek teltek el, és Anita ismét jelentkezett, szeretne versenyezni tavasszal.

Anita remek formában van, a fizikuma a shape és a figure kategória között van.
Anita a shape kategóriával szimpatizál jobban, így alul szárazabbnak kell lennie, és mindenhol kicsit kisebbnek.

Anita pózolásán bőven van mit javítani, élőben sokkal jobb, mint a képeken, de ez szinte minden első idényre készülő versenyzőre igaz.
Anita 32 éves, 18 éves kora óta sportol, karatéval kezdett, majd váltott a női birkózásra, ahol a végén már csak férfiakkal küzdött, mert olyan erős volt, hogy a lányokat nagyon gyorsan legyűrte.

Súlyzós edzéseket 20 éves kora óta végez, azóta is edz, bár nem folyamatosan, kihagyásokkal.
Sajnos a foglalkozása nem a legideálisabb a felkészülés szempontjából, kereskedelmi eladóként dolgozik, napi 11 órát dolgozik az üzletben.
Ennek ellenére minden este edz, próbál minőségi edzéseket végezni, és figyel a táplálkozásra.
Anita tavasszal a Bodysport Tehetség Kutató Kupán fitnesz modell kategóriában indul majd, a 165 cm feletti kategóriában.
Addig még nagyon sok idő van, ha nem jön közbe semmi, szerintem akkor már nagyon jó formában lehet, és a pózolását is tökéletesre fogjuk csiszolni, a terveim szerint.
Anita felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 968 alkalommal