2014. március 06., csütörtök 21:30

Felkészülés a tavaszi idényre: Soós Bernadett négy hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Berni hihetetlen ütemben fejlődik, hétről hétre folyamatosan változik, minden tekintetben javul.
Berni öt hete döntött úgy, felkészül a tavaszi idényre, ez idő alatt óriásit változott, már most biztató formában van, és még hol van a felkészülés vége.
Berni a testsúlyából még semmit nem vesztett, viszont sokkal arányosabbá, és kidolgozottabbá vált, és a pózolása is sokat javult.

Sokat kerekedtek a vállai, kisebb lett a dereka, az egész izomzata kidolgozottabbá vált.
Mivel Berni ilyen gyorsan formába lendült, úgy döntött, elindul a Frey Classic-on, bár ott nem lesz fitnesz kategória, amiben Berni az N.A.C.-nál Miss Universum címet nyert, így kénytelen a Miss Shape kategóriában indulni, ami nagyjából a sportmodell kategóriának felel meg.

Berni szerintem nem fog szégyent vallani ebben a kategóriában sem, egyedül a T-sétát kell neki begyakorolni, az alapfordulatokkal nem lesz gond.
Berni hetente jár hozzám kontrolra, ilyenkor itt is edz nálunk, így folyamatosan nyomon követem a fejlődését, és próbálom azonnal korrigálni, ha valami gondot látok.

Eddig őszintén bevallom, nem volt sok dolgom, sőt azt kell mondjam, minden jobban alakult, mint vártam.
Ami nem baj, sőt öröm, a pózoláson kívül szinte semmiben nem kellett segítenem.

A pózolást minden alkalommal gyakoroljuk, lehetőleg csoportosan.
Most is így volt, csatlakozott hozzánk Plumbás Ádám, aki szintén volt világbajnok, a W.A.B.B.A. szövetségnél, junior kategóriában, és Szőke Soma, aki a Vida Fitnesz háziversenyére készül.

Berni felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1017 alkalommal