2014. február 26., szerda 10:34

Soós Bernadett indul a Frey Classic-on!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Berni két év kihagyás után úgy döntött, visszatér a fitnesz világába, és felkészül az N.A.C. Világbajnokságra.
Berni szerencsére edzésben maradt, így nem volt túlsúlyos, és egy egész jó alapformáról kezdte el a felkészülést.
Az arányai szintén jók, éveken keresztül ritmikus sportgimnasztikázott, így nagyon jók az alapadottságai.

Az edzésre és a diétára nagyon gyorsan reagál, rendkívül gyorsan fejlődik, bár még messze van a csúcsformájától, de amit változott ez alatt a durván 5 hét alatt, az több mint ígéretes.
Éppen ezért, azt tanácsoltam neki, induljon el a Frey Classic-on, modell kategóriában, ami bár nem az ő kategóriája egészen, de nem is idegen tőle, hiszen ebben a kategóriában is ért el sikereket.

Két év kihagyás nagyon sok idő, mindent újra kell tanulni, hiszen Berni nem versenyzett hosszú éveket, összesen két idényben indult, igaz, a mérlege nagyon jó, egy N.A.C. V.B. 3. és egy N.A.C. Universum első hely, a fitnesz kategóriában.
A Frey Classic tehát fontos verseny, csomó mindent tesztelni fogunk, így a lényeges versenyekre már kész szisztémával érkezünk, ott már nem lehet hibázni.

Szerintem a Frey Classic-ra Berni már közel lesz a csúcsformájához, a négy alapfordulatot addigra nagyon begyakoroljuk, a T séta pedig szintén nem lesz gond, szerintem menni fog alapból, egy ritmikus sportgimnasztikás múlttal.
Vagyis bár színpadpróbának szánjuk a versenyt, de nem mondunk le a lehető legjobb eredmény eléréséről, Berni legalább dobogós helyezést szeretne elérni a Frey Classic-on.

Berni az eltelt 5 hét alatt semmit nem fogyott, azonban a fizikuma sokat változott, javult az izom minősége, és aranyaiban is javult.
A kalória mérlege még mindig nem negatív, tehát szerintem még arányaiban javulhat, a kidolgozásáról nem is beszélve.
Tehát bő négy hét múlva főpróba, remélem jól sikerül, és Berni a képességeinek megfelelően szerepel majd.
Berni felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 918 alkalommal