2015. szeptember 08., kedd 21:39

Felkészülés az őszi idényre: Földvári Attila

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Föcinek még egy hete van a Pro Nutrition Grand Prix-ig.
Az alapozása jól sikerült, a hiányosságai javultak, méreteiben is sokat nőt.
Vagyis az előjelek jók, de a jó formához szükséges lenne egy jól sikerült formába hozás.

Föci nagyon fanatikus, a kidolgozás mindig az erőssége volt, de sajnos nem egyszer átesett a ló másik oldalára, és nem beszáradt, hanem elfogyott.
Ezzel az egész jól sikerült alapozást tönkre tudná tenni, ezért próbáltam ellátni jó tanácsokkal, hogy ez ne következzen be.

Föci a képeken 98 kg, egész jó formában, de nyilván még nincs kész.
Ha következetesen végig csinálja az utolsó hetet, ahogy írtam, szerintem a versenysúlya 95-96 kg körül lesz, ami nagyjából 1 kg-al kevesebb annál, amit tippeltem.

Remélem, nem esik pánikba, és nem változtat semmin, amit javasoltam.
Föci nagyon szorgalmas, akaratos versenyző, csak a lelkesedése gyakran tévútra viszi, és nem az történik, aminek történnie kéne.

Idén először látható volt nála a fejlődés, méretben, és arányban egyaránt.
Remélem, tud élni az esélyeivel, és nem akar csont szárazra befogyni, rögtön az első versenyén.
Föci a Pro Nutrition Grand Prix-en 100 kg-ban indul, jelenleg rajta kívül más komoly képességű magyar indulóról nem tudok, Molnár Peti állítólag pát dekával 100 kg felett marad.
Így Föcinek szerintem egy jó formába hozással jók az esélyei, tavaly a román abszolút bajnok csak hajszállal előzte meg.
Idén Föci nagyobb, és arányosabb, mint tavaly, ezért úgy vélem, ha valami nagyon nagy ász nem kerül elő, akkor jók a nyerési esélyei.
Minden versenynek az eredményhirdetéssel van vége, így ezen nem érdemes sokat töprengeni, a lényeg, hogy egy hét múlva hozza ki magából az aktuális maximumot, a többi nem számít.
Hogy ez mire lesz elég, szűk egy hét, és kiderül.
Vida Zoltán
Megjelent: 1403 alkalommal