2008. március 25., kedd 21:21

CREATESTON TOVÁBBFEJLESZTÉS!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Mit takar Szakács Sándor kedvencének, a Createstonnak, 2008-as továbbfejlesztése?

A Createston egy csúcstechnológiás (hi-tech) all-in-one formula, mely minden, e pillanatban a tudomány által elismerten hatékony táp- és építõanyagot tartalmaz, melyekkel a maximális erõ- és izomzatépítést el tudjuk érni! MINDEN BENNE VAN! KIPRÓBÁLTAM, tavaly egész évben a Createston Professionall-al készültem.

A 2008-elején továbbfejlesztett, Európa szerte ismert Createston már a Peak gyártási programjában van! Mit takar ez a továbbfejlesztés, figyelemmel kísértem, mert én Createston fan vagyok:

A legfontosabb optimalizálás amely történt, a Createston fehérje összetevőinek, a legfrissebb kutatások alapján megalkotott összeállítása.
A 2008-as verzióban már nem Anabolic proteint tartalmaz, hanem a legújabb hatékonysági tesztek alapján kiagyalt 50/50 keveréket, mely a TST-EAA és Anabolic Protein fele fele arányú keverékét jelenti!

Ez azt jelenti, hogy a protein tartalom fele, szabad, TST technológiás, esszenciális aminosavakból áll, melyek KÖZVETLEN módon indítják el az izomzatépítést!

A Createston továbbfejlesztése, nem csak egy kisebb javítás, hanem egy masszív feltúrbózás!
A növényi kivonatok is további szabályozás alá kerültek, hogy a viszonylag kevés szénhidrát tartalom a Createstonban, ellensúlyozva legyen.

A Professional verzióba, egy új teljesítmény fokozók is kerültek, ez pedig a Citrullin malate és a Beta alanin.

Sajnos a több mint 50 féle speciális kivonat, és teljesítmény fokozó hatására, a Createston ízén nem tudunk sokat javítani – úgy gondolom, hogy a hatékonyság fontosabb, mint az ízvilág, egy táplálék kiegészítő esetében!
A Createston nem arra való, hogy édesség helyettesítésére használjuk…….
Bár a német tesztek azt mutatják, hogy a továbbfejlesztés után, a Createston jobb ízű lett!

A 2008-as Createston heteken belül a Peak budapesti raktárában van, de amíg megérkezik, a 2007-es Createstont, és Createston professionalt kötelező kipróbálni mindenkinek, aki még nem szedte – nagyon dúrva a hatékonysága!
Az továbbfejlesztés megérkezéséig akciós a Createston és a Createston professional!!



Mi is az a Createston?
A CREATESTON professional beta-ecdysteronnal, HCA-val, alfa-liponsavval, vanadil-szulfáttal, ZMA –val és Tribulus Terrestris-szel készül.
A pontos összetétele a www.peak.ag magyar oldalán megtekinthető.

A Createston jogvédett márka, Németországban, már hamisítják!

A Createston relatív alacsony szénhidrát tartalma elõsegíti a zsírszövetek égetését, és a szálkás izomzat kialakulását. A D-pinitol tartalom, még a Createston kis mennyiségû szénhidrát tartalmával is dacol, hiszen ez az anyag az izomzatépítõ anyagok maximális inzulogén-anabol szállítódását idézi az izomsejtekhez. A Createston e tulajdonsága miatt a testzsír szövetek leégetésére is alkalmazható, miközben a maximális izomtömeg megmarad és épül tovább! A termék aromája hozzáadott növényi kivonatokból származik, mely a keserû-dinnye, spenót, fahéj, zöldtea, de emellett más egyéb, építõ funkciójuk miatt is nagyon fontos részét képezik eme terméknek. (MHCP, polypeptid P, charantin, OPC's, beta-ecdysteron) A Createston ízét szintetikus adalékanyagokkal is javítottuk a speciális összetevõk erõs aromái miatt.

A Createston professionell kombinálja a szokásos creatin-kiegészítõket, melyek a maximális elérhetõ kb 6 kg-os izomzatnövekedést, kb 30%-os erõnövekedést tudják elérni, tartalmaz aminosavakat és peptideket, melyek az izomtömegnövelés mellett elõsegítik a zsírlebontást a testrõl.

Az eredmény a Createston 3 egyidejû hatásában mutatkozik meg, mely a drámai zsírlebontás, (zsírmentes tömeg építhetõ, mely kb 4 – 6 kg), a gyors izomépítés és a még gyorsabb erõnövekedés (mely több is lehet, mint 30%-os növekedés). A korábbi táplálék-kiegészítõk erre képtelen voltak, egymagukban a creatinok, az aminosavak, a prohormonok, vagy a proteinek nem képesek ezeket a hatásokat elérni egyidejüleg.
A nagyon sok összetevõjû Createston-formula adagonként 3 g creatin-t, 35 g gyors felszívódású whey proteint (peptidekkel és szabad aminosavakkal), 25 g új fejlesztésû, nagymolekulás glukózpolimereket, hipoglikémiás co-elõanyag-keveréket és adenosin-trifoszfát (ATP) elõanyagokat juttat a szervezetbe.

A Createston fedezi az építéshez és a regenerációhoz szükséges fontos alapanyagokat. Sportolóknál, ahol az erõ vagy a gyorsaság és az erõ számít (pl. küzdõsportolók esetében) generálja az inzulinmoduláló, endogén szintézist, mely azt jelenti, hogy “GLUT-4-szállítóproteinek” képzõdnek. Ezek azok az anyagok, melyek katalizálják az ATP-elõanyagokat. Ezzel egy magasan anabolikus anyagcserefolyamat indul meg a szervezetben, melynek során az építõ jellegû anyagok belenyomódnak az izomsejtekbe, ahol test és izomfehérjékké alakulnak.

Lerövidítve: a Createstonnal Ön képes 5-6 kg zsírmentes izomtömeget építeni, és 35%-al nagyobb erőnövekedést elérni 5-6 hét leforgása alatt…..

Szakács Sándor
Peak Performance
Megjelent: 857 alkalommal