2008. március 28., péntek 11:01

Szántai Dóri világbajnok az Aktivita Massive Gainerről..

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Szántai Dóra vagyok, kétszeres N.A.B.B.A. fitness világbajnok. Felkészülésem során az Aktivita termékeivel készültem, nekem beváltak, és csak ajánlani tudom. Most egy tömegnövelőt szeretnék ajánlani, a Massive Gainert.

Activita Massive Gainer

A Massive Gainer egy új generációs tömegnövelő készítmény, amely adagonként tartalmaz 93 g szénhidrátot és 21 g fehérjét. A termék protein állományának bázisát igen magas minőségű tejsavó fehérje adja, amely kétféle formációban található meg: koncentrátum (WPC) és izolátum (WPI) formájában, valamint tartalmaz még ezeken kívül tojás albumint. Ezen fehérjekombinációk előnye, hogy különböző felszívódási idővel rendelkeznek, így biztosítva a folyamatos aminosav-ellátást a szervezetnek, valamint kiegészítik egymás aminosav különbözőségét.

A Massive Gainerben található tejsavó fehérje egy ultra- és mikroszűrési eljárással készített és enzimatikusan tisztított alacsony zsír- és laktóztartalmú fehérje, mely a laktoglobulin, laktalbumin, laktoferrin és immunglobulin protein mikrofrakciókat is tartalmazza, ezért igen erős antioxidáns és immunrendszer erősítő hatással bír. Előállítása kíméletes, nem jár túlzott hő- és savkezeléssel, ionizációs módosulásokkal, így a fehérje nem denaturálódik, nem károsul, természetes tulajdonságait jól konzerválja.

A Massive Gainerben található fehérje a szükséges aminosavak, valamint kiemelkedően magas BCAA tartalommal, protein mikrofrakciók és peptidek teljes skálájával rendelkezik.

A Massive Gainer hozzáadott kreatint tartalmaz és nagy mennyiségű hosszú-láncú szénhidrátot, melyek felszívódási periódusai különbözőek, így biztosítva a folyamatos energiát a szervezetnek.

Minden adag 3g MCT-t, azaz közepes szénláncú zsírsavat tartalmaz. Az MCT-k tulajdonképpen zsiradékok, melyek 6-12 szénatomot tartalmazó telített zsírsavláncokból épülnek fel. A zsiradékok felszívódása alapesetben a nyirokrendszeren keresztül ún. chilomikron-képződés segítségével történik, majd a nyirokrendszerből kerülnek a véráramba. A közepesszénláncú-zsírsavak ezzel szemben nem képeznek ilyen chilomikront, és közvetlenül jutnak a véráramba, így azonnal energiaként tudjuk hasznosítani.

Az N-Acetyl-L-Glutamine (NAG) egy rendkívül sokoldalú anyag, melyet a sportolók főként növekedési hormon serkentő és izomstimuláló hatása miatt kedvelik, de a gyógyászatban is használják gyomorfekély kezelésére.

Az Activita Massive Gainer valódi, nagy gyümölcsdarabokat tartalmaz, melyek fagyasztva-szárított állapotban kerülnek a termékbe, ezzel megtartva azok valódi biológiai értékét. Egyedi termék, mely nemcsak gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, de az íze is megfelel a legkényesebb ínyencek várakozásainak.

Tápértéke:
 
100 g
1 adag (133 g)
Fehérje
15,8 g
21,0 g
            Whey protein koncentráum
10,0 g
13,3 g
            Whey protein izolátum
5,0 g
6,6 g
            Tojás albumin
0,8 g
1,1 g
Zsír
3,12 g
4,2 g
Szénhidrát
70,0 g
93,1 g
Kreatin-monohidrát
3,0 g
4,0 g
N-Acetyl-L-Glutamin
750,0 mg
1000,0 mg
MCT olaj
2,25 g
3,0 g
Lecithin
150,0 mg
199,5 mg
Cholin
27,0 mg
35,9 mg
Inositol
19,5 mg
25,9 mg
Vitaminok és ásványi anyagok
 
 
Energia tartalom:
  • 1000g:                1574kJ/371,3kcal
  • 1 adag (133g):    2095kJ/494,2kcal0
A termék főbb jellemzői:
  • Egyenletes izomtömeg-növekedés
  • Gyors erőnövekedés
  • Maximális regenerálódás
  • Kreatin pótlás
  • Immunrendszer támogatása

Fogyasztása: naponta 2-4 adag. Adagonként 2 dl vízben vagy tejben kikeverve, különösen edzés előtt illetve utána, illetve reggeliként fogyasztva ajánlott.

Adagolás: 1 adag 133 g.

                                                 Szántai Dóra fitness világbajnok
Megjelent: 555 alkalommal