2008. április 07., hétfő 21:32

Body Shop Buda szívébén - "Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy kicsi maradj!"

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A táplálék-kiegészítők piaca napjainkra olyan széles és színes lett, hogy a legtöbben csak kapkodják a fejüket, nem tudván mit, miért és mikor. Információk, reklámok tömege árad felénk, mindig jobbat és újabbat kínálva, s az ember már nem tudja mihez kapjon, mi igaz és mi nem.
Azt gondolom a hatékonyság mindig két dolog ötvözete elméleti-tudás és gyakorlati-tapasztalat. Ez az amit mi kínálni szeretnénk, egy hely ahol nem üres tekintet néz vissza rád, ha kérdezel valamit és nem is letaglózó ige-hirdetés a forgalom jegyében.
Amit mi szeretnénk nyújtani az biztos és alapos tudás háttér szakképzett dietetikustól és gyakorlati tapasztalat testépítő bajnokok segítségével.

A forgalmazott termékek, termék-vonalak kiválasztására Kozaróczy Tibort (BD) kértük fel. BD. segítségével olyan termék-palettát állítottunk össze, amely minden igényt kielégít az alap-terméktől a prémium minőségű, legújabb generációs kiegészítőkig, mind az izomfejlesztés, a zsírégetés illetve az általános egészségmegőrzés területén.



„Ennek véleményem szerint két dolog adhat alapot, egyrészt, hogy a legújabb kutatások alapján fejlesztett termékek kerüljenek a polcokra, másfelől ennél még inkább fontos számomra a megbízhatóság, vagyis, hogy ami a dobozra van írva, az benne is legyen a dobozban. Csak olyan termékeket tudok felelősség teljesen ajánlani, aminek hatásossága meggyőzött, melynek próbája természetesen gyakorlati tapasztalataim voltak. Mindenki várja a legújabb csillagot a kiegészítők égboltján, de a csillagok már ott vannak, csak tudnunk kell mit, miért, mikor és hogyan alkalmazzunk!” -BD.

Szolgáltatásaink, melyekkel megpróbáljuk mindezt teljessé tenni:
Szaktanácsadás: Kozaróczy Tibor (Bodysport Kupa 2007 GP I.hely, SuperBody 2006 O1 I.hely, Superbody 2007 GP1 I. hely, Herkules Kupa 2007 I. hely, Cupa Liberti 2007 II. hely, Aréna Kupa 2007 I. hely) Szombatonként 9-12
Táplálék- és étrend-kiegészítők kiválasztása, fogyasztása, kombinálása
Komplett edzésterv összeállítás
• Táplálkozási szaktanácsadás, Frank János szakképzett dietetikus által: Állapot-felmérés, Étrend-elemzés Egyéni étrend összeállítás testépítőknek, sportolóknak, fogyni vágyóknak és bárkinek, aki egészségesebbé szeretné tenni mindennapi táplálkozását

Cím: Budapest, XII. Krisztina krt. 35. (Maros u. sarkán)
Nyitva: H – P: 10 – 18-ig
Tel.: 36 (20) 531 92 22 Szo: 9 – 12-ig

Mindenkit szeretettel várunk!
Frank János

Megjelent: 580 alkalommal