2008. augusztus 11., hétfő 21:54

Szuper Táplálékkiegészítők - Maradjunk a realitások talaján

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
...Egy termék, egy fogalom vagy eszme reklámjáért cserében valamilyen ellenszolgáltatás a jutalmunk.
Addig nincs is baj vele amig hiszünk abban amit mosolyogva, magabiztosan és meggyőződéssel tálalunk a fogyasztói társadalom asztalára.
Ám ha csak önző anyagi érdekek fűznek a bemutatott ''portékához'', vagy annak ''szülőatyjához'', melyet kaján vigyor kisértében, nyomatékos arroganciával tömünk a fejlődni vágyó, de laikus fiatal generáció bögyébe, kihasználva tájékozatlan mivoltát, az bizony enyhén szólva sem etikus.
Nem szándékszom rosszmájú lenni, ezért nem alkalmazom azt a fogalmat, hogy mi magyarok nagy előszeretettel majmoljuk az újvilágot, az viszont tagathatatlan tény, e fogalomnak egy szolidabb változata mindenképpen ránk vall.
Számos és számtalan tekintetben amerikanizálódunk, mellyel önmagában véve nincs is különösebb baj, hiszen modern világot élünk, tartsunk tehát lépést a korral, a változásokkal, különben vissza térünk a faekéhez vagy valamelyik ősi korszakhoz.
De azzal az állásfoglalással, hogy az olyan embereket kik példaképnek minősitenek bennünket jégreviszünk, átverjük hadd ne értsek egyet. Maradjunk a testépitésnek egy jól bevált rossz szokásánál amerikai módra,és boncolgassuk kissé a következő témát.

Képekkel illusztrálják a before... after (előtte-utána) 6-8-12...stb. hétnyi intervallum alatt bekövetkezett drámai átalakulást, hogyan válunk Qasimodoból Adonisszé,és mindez egyik -másik csodatermék ciklikus de töretlen fogyasztásával.
Az eredmények elképesztőek! Akár 12-15kg szintiszta (minőségi) izomgyarapodás kaparintható meg. Hát ez óriási! Nem élt még olyan profi testépitő ki ezt a galaktikus muszkli méretet ilyen rövid idő alatt elérhette volna.
Akkor, hogy is van ez? Tán ennyire tudatlanok a legnagyobbak, hogy nem ismerik a "profi növekedés" tökéletes arzenálját? Hol élnek az ostobák?! Minek gyötrik halálra magukat a dohos konditermek áporodott verejtéktől bűzlő gépsorai között, mindenféle szervezet kárositó illegális mérgekhez nyúlva, emberfeletti szigorú diétát követve mikor néhány száz dollárral mindezt röhögve megoldhatnák?
Mindössze néhány doboz "elixir" szükséges hozzá és egy kevéske rehab jellegű tingli-tangli egy hyperelegáns welness szalonban.
A naivak! Miért nem követik a kolosszális musklik elérésének egy lényegesen egyszerűbb és könnyebb alternativáját?
Csak jelentkezniük kellene a sport– 1g "cézárjainál" kik apostolként hirdetik a megváltás szent igéjét alig néhány hét alatt.
Régen megfolgalmazódott már bennem egy kompromisszum elmélete mely évek óta nem hagy nyugodni.
Amennyiben ez valóban igy igaz, és kételyeim szétoszlatására bárki felelősséget vállal nem 12-15 hanem mindössze 6-8kg szintiszta sovány izom elérésére a bűvös 6-8 hét alatt hajlandó vagyok akár tizszeres árat fizetni az adott csodatermékért!
Nekem bőven megér ennyit (kinek nem?), hogy egészséges életvitel mellett, ilyen elképesztő izomgyarapodást elérjek.
Ellenkező esetben az elmélet szülőatyja hajlandó lenne tizszeres kártéritést fizetni? Lehet laikus vagyok ezért a szkeptikus hozzáállásom, de szerintem ha létezik ilyen termék az már nem is tápkieg, hanem amolyan varázsszer, vagy csoda elixir.
Állok elébe, várom a nagy mágusok visszajelzését. Kívánok minden cikkolvasónak könyörtelen izomgyarapodást, verejtékes de eredményes gyötrelmet a konditermek kinzó eszközei között,és a tükör robbanjon szét az ámulattól ha belenéztek!
    "múmia"
Megjelent: 539 alkalommal