2013. szeptember 08., vasárnap 16:31

Felkészülés az őszi idényre: Kozák László

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Laci sajnos az egész előző hetet ki kellett hagyja, meghűléssel küzdött, így azt tanácsoltam, hagyja ki az előző hetet.
Szerencsére hét elejére már jobban lett, és újra elkezdett edzeni, a diétát betegség alatt is tartotta, így a forma nem ment el, sőt javult.
Laci három kilót fogyott, jelenleg 97 kg, javuló formában.
Főleg a combfeszítői, és a vállai lettel élesebbek, de összességében az egész fizikuma javult.

Laci első versenye a Bodysport Tehetség Kutató Kupa lesz, de minden verseny tervben van, ahol van újonc, vagy tehetség kutató kategória.
Laci élvonalbeli erőemelő volt, így jók az alapjai, tudja mit jelent a versenysport, tisztában van vele, a győzelemért meg kell szenvedni.

Laci számára nyilván újdonság a diéta fogalma, és mióta itt készül, teljesen más jellegű edzéseket végez.
Ennek meg is lett az eredménye, Laci szépen alakul, és már a pózolása is sokat javult, pedig nem túl sokat foglalkoztam vele, tehát látszik hogy otthon sokat gyakorol, és van hozzá érzéke.

Ősszel Laci 3-4 versenyt tervez, bár mivel ez az első idénye, így ez függ a tűrőképességétől, és az elért eredményektől.
A Bodysport Kupa, és a Superbody biztosnak látszik, a többi verseny már az elért eredmények, és a mutatott forma függvénye.

Nagy jelentőséget tulajdonítok a tehetség kutató, és újonc versenyeknek, hiszen az itt induló sportolók létszáma jelzi a sportág iránti érdeklődést, vagy érdektelenséget.
Szerencsére inkább érdeklődésről beszélhetünk, és remélem, ez sokáig így is marad.
Laci felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 952 alkalommal