2014. február 05., szerda 23:29

Soós Bernadett vállalja a tavaszi idényt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Bernadett két hét gondolkodás után úgy döntött, vállalja a felkészülést.
Bernadett a Bodysport Kupán, és az N.A.C. Világbajnokságon biztosan indul, a fitnesz kategóriában.
Bernadett már volt 3. az N.A.C. Világbajnokságon, és nyert N.A.C. Universumot, így mi más lehetne a célkitűzés, mint az N.A.C. Világbajnokság megnyerése.

Bernadett szerencsés genetikával rendelkezik, két évet csak készség szinten edzett, nem diétázott, ennek ellenére a formájával nincs különösebb gond.
Két hete odafigyel a táplálkozásra, kicsit komolyabban elkezdett edzeni, és ez már két hét után meglátszik a fizikumán.

Közösen felépítettük a felkészülését, persze csak a vázát, hiszen a finom hangolás a mutatott forma függvénye, az utolsó 5-6 hetet napra készen állítjuk össze, mindig a mutatott forma alapján.
Bernadett sokat alakult az utóbbi 2 hétben, feszesebbé vált, úgy hogy közben még némileg gyarapodott is.

Alkatából adódóan nem kell nagyon keményen diétáznia, úgy saccolom, igazán keményen csak az utolsó 6-8 hétben kell diétáznia.
Addig megpróbáljuk felhozni a hiányosságait, a vádlit, a combhajlítót, a széles hátizom alsó részét.

Mivel Bernadett gyorsan reagál az edzésre, szerintem nem lesz reménytelen a feladat, hiszen a világbajnokságig még 16 hét van hátra, és ha minden jól megy, akkor Berni még 10 hetet alapozhat.
A Bodysport Kupa előre hozott v.b. döntő lehet, hiszen indul Palecian Judit, ( N.A.C. Universum 3. ) és Füzi Krisztina ( N.A.C. Universum 4. ) tehát a magyar közönség három nemzetközi szintű versenyző csatáját láthatja a Bodysport Kupán a fitnesz kategóriában.
Mind a három magyar lány nagyon tehetséges, szerintem a pillanatnyi forma fog dönteni, a Bodysport Kupán, és az N.A.C. Világbajnokságon is.
Bernadett felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 369 alkalommal