2014. február 15., szombat 20:43

Soós Bernadett két hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Bernadett nem könnyen szánja rá magát a felkészülésre, de ha úgy dönt, felkészül, akkor nagyon következetes, az edzésben, és a diétában egyaránt.
Ez látszik is a fizikumán, két hét alatt elképesztően sokat alakult.
Talán még engem is meglepett, pedig két éve, mikor az N.A.C. Universumra készült, teljesen hasonló volt a forgatókönyv, akkor is hihetetlen gyorsan érte el a versenyformát.

Bernadett kalória mérlege még nem negatív, csak oda figyel mit eszik, de már ez is nagyon látszik a fizikumán.
A testsúlya nem csökkent, de sokkal jobb lett a fizikuma, javult az izomsűrűsége, tömöttebbé vált az izomzata.

Berni fő versenye az N.A.C. Universum lesz, ide időzíti a csúcsformát, de elképzelhető, ha ilyen gyorsan alakul, néhány jelentősebb előkészületi versenyen is részt vesz.
A Bodysport Kupán nem biztos, hogy indul, mivel világbajnok volt, nem kötelező indulnia, de Bernadett ennek ellenére fontolgatja a részvételét a versenyen.

Tervben van még néhány W.B.P.F. verseny is, illetőleg néhány nemzetközi előkészületi verseny, de az ezeken való részvétel a mutatott forma függvénye.
Ha minden úgy alakul, ahogy várom, Berni az Universumra élete legjobb formájában lehet, ha semmi nem szól közbe, sem sérülés, sem más egyéb probléma, ami a felkészülését hátráltatná.
Sajnos a fitnesz kategóriánál a sérülés kockázata mindig magas, főleg a formába hozás legvégén nagyobb a sérülés veszélye, ilyenkor fokozottan oda kell figyelni a bemelegítésre, hiszen egy rossz mozdulat is végzetes lehet, a felkészülés szempontjából.
Berni a fitnesz előtt évekig ritmikus sportgimnasztikázott, így szerencsére alkatilag elég laza, és tisztában van a bemelegítés fontosságával.
Reméljük, minden a lehető legjobban alakul, és Berni kihozza magából a maximumot, mire kell.
Berni felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 333 alkalommal