2014. május 11., vasárnap 21:14

Németh Róbert kihagyja a tavaszi idényt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Robi nagy lelkesedéssel készült a visszatérésre, keményen diétázott, ez látszott is a fizikumán, hétről hétre egyre jobb formát mutatott, szépen fejlődött.
A legutóbbi képek első versenye előtt 5 nappal készültek, még a vízhajtás előtt.
Mindig elszomorít, ha egy versenyző a célegyenesben kell feladja, de az egészség mindennél fontosabb, minden más csak utána következik.

Robi sajnos emésztési panaszok miatt kényszerült a verseny feladására, nagyjából 3 hetet mondott az orvos, mire a panaszok megszűnnek.
Ez nagyjából azt jelenti, fel kell adja a tavaszi idényt, ha nem akarja kockára tenni az egészségét.

Szerintem helyes döntést hozott, versenyek lesznek ősszel is, de élete csak egy van, amit nem szabad kockára tenni, pillanatnyi sikerekért.
Robi 5 nappal a verseny előtt biztató formában volt, szerintem a vízmegvonással nagyon száraz lehetett volna.

A felsőteste nagyon masszív, amire a jövőben figyelnie kell, az a combfeszítő, ezt kell felhoznia, ha ősszel, vagy jövőre ismét rászánja magát a versenyzésre.
Az edzőteremben hétről hétre látták a fizikuma javulását a vendégei, sokan szurkoltak neki, biztosan nem volt könnyű meghoznia azt a döntést, hogy kihagyja a tavaszi idényt.

A munkája szerintem nem ment kárba, átalakulása nagy mértékben növelte a szakmai tekintélyét, a vendégek és a tanítványai előtt egyaránt.
Robi még nagyon fiatal, bőven van ideje visszatérni, szerintem nem adja fel, és hamarosan láthatjuk még a színpadon.

Remélem, így lesz, az elért formához pedig gratulálok!
Vida Zoltán
Megjelent: 1028 alkalommal