2014. november 25., kedd 22:47

Elkészült a felújítás első üteme a Vida Fitness-ben

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Elkészült a felújítás első üteme a Vida Fitneszben.
A padlóburkolat teljes cseréje mellett pár új gép is érkezett, a munkát természetesen folytatjuk, a terveim szerint januárra az egész edzőterem megújul.

A lényeg azonban továbbra is a praktikum, és a használhatóság marad, továbbra sem vagyok hajlandó olyan gépeket venni, amelyek bár mutatósak, csak éppen nem ott terhelnek, ahol kell, az ilyen gépek inkább vitrinbe valók.

Az edzőtermek fejlesztése szükséges, ez természetes, de újabban sokkal nagyobb hangsúly van a csomagoláson, mint a tartalmon.

Nincs ezzel sem semmi gond, sokan vagyunk sok félék, mindenki eldönti, mi az, ami számára fontos.

Nyilván a bőréből senki nem tud kibújni, én a sznob jellegű termeket kevésbé szeretem, de megértem azt is, ha valakinek erre van igénye.

A lényeg nálam mindig az edzésen van, számomra az a jó terem, ahol teljes értékű edzést tudok végezni.

Mint teremvezető, azt is lényegesnek tartom, hogy a gépeket ne kelljen túl gyakran szervizelni, bírják azt a terhelést, amit a sportolók elvárnak tőle.

Volt egy olyan gépsorozatom, ami funkcionálisan jól működött, pont ott terhelt ahol kell, nem volt izületi fájdalom, csak éppen állandó szervizre szorult.

Fél év után megváltam az összestől.
Ebben a témában több mint 30 éves gyakorlatom van, elég sok mindent kipróbáltam, túl sok újat nem hiszem, hogy tudnának mutatni.

Edzőtermem gépparkját legjobb tudásom szerint fejlesztettem, remélem vendégeink megelégedésére.

A géppark mellet, az edzőterem teljes külleme is megújul, vélhetőleg december végére.

Vida Zoltán
Megjelent: 6551 alkalommal